MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Opowiadania]Magiczny Kamień
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Witam was, w nowej serii opowiadań, jako iż poprzednie się zakończyły wychodzę z czymś nowym! A mianowicie sami wybraliście, a jest to Magiczny Kamień. Takie opowiadania jeszcze nie pisałem, a mam epicki plan na te opowiadanie. Epizody będą wychodzisz po 2 - 3 w tygodniu, bo nie zawsze będę miał czas. A oto lista postaci:

======================
Devil- DevilxShadow
McSim - Maciej999999
Marcinek - Marcinek899
paw - paw123456789
Kami - Kami
Wiki - Wiki333
DzikaRyba - XxDzikaRybaxX
Demonik - MrDemonik22352
Juratan - Juratan
Redoshi - onearmshooter
1zuza1 - 1Zuza1
Qsibble - Qsibble
Igorro - Igorro
MiszczU - MiszczU
Kubixlol2 - Kubixlol2
======================
Dzisiaj może pierwszy epizod Smile. Pozdrowka Smile.
Popraw na XxDzikaRybaxX, bo napisałeś XcDzikaRybaxX
Popraw na DevilxShadow, bo napisałeś DevildShadow
Dodaj mnie!!! ja też chcę!!! jestem juratan!!!
Też chcę :v

XD
Lecimy z epicką serią, którą nikt nie zapomni

--------------------------
Magiczny Kamień Epizod 1
--------------------------
Dawno, dawno temu na świecie było dobrze, nigdy zasadniczo nie działo się coś ciekawego, przeważnie każdy słyszał ten cytat: "Przynieś, podaj i pozamiataj". Musi normalni ludzie pracować do późnego wieczora. Grupka dzieci bawiła się na placu zabaw:

[Obrazek: image.php?dm=QTPS]

Oczywiście byli też tacy co wolali siedzieć przed komputerem:

[Obrazek: image.php?di=HE1N]

Ale nie o takie dzieci nam chodzi. Była se pewny raz grupka, która nie lubiła grać w gry komputerowe, oczywiście czasem grali, ale cóż... szkoda gadać. Nie lubili także placu zabaw, woleli szaleć i iść na przygodę, chcieli mieć życie w którym cały czas się coś dzieje, taki dzień nadszedł, zaczęły się wakacje. 1 lipca był dla tych dzieci dniem w którym co roku mają co robić, rok temu musieli gonić złodzieja, który zresztą uciekł. Grupka składała się z kolegów ze szkoły. Jednymi z osobami w tej grupce byli: Demonik, Devil, McSim, Kami i Radoshi. Gdy szli po drodze wymieniając kilka ciekawych zdań:

- Ej co robimy! Waaaakaaaacjeeeee! hura! - mówił szczęśliwy Demonik
- Szukamy przygód! - powiedział Radoshi

Problem był taki, że nie miali żadnych przygód do czasu. Godzinna 18:00 a oni spotykają się w parku. Szukając czegoś ważnego. Nic przez dłuższą chwilę nic nie znalazł. W końcu Devil przyszedł im z pomocą. Znalezl dziwny kamień z symbolami, który się świecił

[Obrazek: image.php?dm=D141]

Każdy wiedział, że jest to niesamowite odkrycie. Kamień zabrał McSim. Wrociwszy do domu, każdy poszedł spać.

Napisał: MrDemonik22352
Epickie xDD
Ciekawie sie zaczyna :'D
Mnie też dodaj! xD
Pluseł
bardzo ładne Smile pluseł leci jak zwykle Big Grin
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Przekierowanie