MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Sety
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
Moja propozycja setów:

Smoczy set(aktualnie złoty set prot 1, unbreaking 3) - zwiększenie na prot 2

Ulepszony set zbrojmistrza (aktualnie złoty set prot 3) - dodanie unbreaking 3, gdyż złoty set szybko się niszczy

Set Vipa -zmiana na żelazne sety prot 3 oraz unbreaking 2, nadal bedą trochę lepsze od setów archanioła i wszechmogącego, ale słabsze niż obecnie (obecnie vip ma cały diax set prot 2 + klata prot 3)

Archanioł oraz Wszechmogący mają diax sety prot 1 i nie jest w nich tak łatwo jak w obecnym secie vipa, dlatego je oraz resztę setów zostawiłbym bez zmian.
unbreaking za mały, diamentowe z unbreaking 2 wymagają naprawy.
-1 ja bym zostawil seta vipa diax ale bez enchantow a seta boga i archaniola bym zbufowal na prot 2

takto zgodze sie z buffem seta zbrojmistrza i smoczego
buffów dla setów nie będzie, mają być nerfione, czyli wręcz przeciwnie.
(29-April-2020 09:44:47)bomblus napisał(a): [ -> ]-1 ja bym zostawil seta vipa diax ale bez enchantow a seta boga i archaniola bym zbufowal na prot 2

takto zgodze sie z buffem seta zbrojmistrza i smoczego

Zdajesz sobie sprawę, że zelazne prot 3 są lepsze od zwykłych diaxowych?
właśnie zwykłe diamentowe jako tako są słabsze, ale dają możliwość do enchantu więc mogą być jeszcze silniejsze niż obecnie.
(29-April-2020 09:48:37)JanekPLPL napisał(a): [ -> ]właśnie zwykłe diamentowe jako tako są słabsze, ale dają możliwość do enchantu więc mogą być jeszcze silniejsze niż obecnie.

Dlatego ich nie zaproponowałem...
Żelazne prot 3 to jest chyba najlepsze rozwiązanie
ale mi chodzilo ze nie zenchantowane na prota tylko na sam unebreaking lub na prot 1 i unbreaking
albo diamentowy z enchantem unbreaking, nie będzie protection, i nie będzie można enchantować.
wtedy set vipa będzie słabszy od setow archanioła/wszechmogacego
Stron: 1 2 3 4
Przekierowanie