MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: domek smoka
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam drodzy budowlańcy.

Przybyłem pochwalić się moją nową budowlą. Skończyłem ją jedynie z zewnątrz, lecz środka i tak wam nie pokaże, więc pochwalę się już teraz.
Czas wykonania (jedynie zewnątrz)to 2/3 dni.

[Obrazek: 1ec6804ad2da2.png]

a tutaj link
Piękny widok za oknem mi się tworzy dzięki tobie Big Grin
Witam, moim zdaniem takie smoki jak autor powinny mieszkać w prawdziwej jamie lub zamku. Takie wille nie dadzą dogodnych warunków smokom.

Pozdrawiam cieplutko z krzesła obrotowego.
Witam.

(odpowiedź do pana wyżej) Panie Jakubie, przybliżę panu historię smoków. Dawno dawno temu było sobie miasto o nazwie Smokowice. Nazwa miała duże znaczenie dla mieszkańców, ponieważ dużo zawdzięczali smokom. Królowa, która rządziła tym miastem zamiast walczyć z tymi bestiami, jak inni władcy, zaprzyjaźniła się z nimi (ciekawostka, prawdziwą historią smoków inspirował się autor ,,jak wytresować smoka" ale coś tam pomieszał, że smoki nie mówi i wgl lipa). Smoki obdarzyły miasto swoją opieką i bogactwem, a królową uczyły magii. Niestety, ale nie wszystkie smoki były dobre. Jeden, na prawdę potężny i uzdolniony (wiem, że ciężko uwierzyć, ale nie o mnie chodzi), nazywał się Tymoniusz. Nienawidził on ludzi, ponieważ zabili mu kiedyś psa. Królowa oddała całe życie smokom, uczyła się ich tajemnic dniami i nocami, aż smoki w ich mieście stały się święte. Pewnego dnia, gdy Karolina wyszła popływać spotkała Tymoniusza. Potężny smok wbił jej jadowity pazur w szyję. Królowa umierała w cierpieniach, ale zdążyła oddać władzę smokom. Królowa za życia nie dowiedziała się jednak jednego. Smoki są łase na wszystkie bogactwa, a przede wszystkim na władzę. Gdy bestie dowiedziały się, że od teraz mogą rządzić miastem rozpoczęła się wielka wojna o tron. Każdy smok chciał go dla siebie. Niestety, ale żaden nie przyrzył. Te magiczne stworzenia w ferworze walki zaczęły rzucać nierozważnie najpotężniejsze zaklęcia i klątwy, aż wybiły się wszystkie. Smoki są nieśmiertelne i gdy umrą zmieniają się w duchy które widzą siebie nawzajem. Po śmierci wybaczyły sobie i zaczęli poszukiwanie ostatniego żyjącego smoka, aby przejął władzę i odbudował Smokowice. Dotarły do pewnej jaskini gdzie spał pewny smok. Byłem to ja. dusze smoków rzuciły na mnie zaklęcie abym je widział i wyrwały mnie ze snu. Wytłumaczyły mi wszystko co się stało gdy spałem i wziąłem się do pracy. Najpierw wybudowałem sanktuarium z pomnikiem królowy Karoliny. Następnie smoczą wioske gdzie zacząłem zbierać moją społeczność, każdy kto podpisał się w św. smoczej sali stał się obywatelem Smokowic >:DD. Następnie stworzyłem krainę smoczą gdzie również zbieram podpisy nowych obywateli Smokowic, a następnie udałem się w poszukiwaniu swoich krewnych. Znalazłem jednego który stracił w walce skrzydła i uciekł, śpi na jednej z moich posesji. Następnie znalazłem drugiego (taką czarną owce w rodzinie bo w wodze pływa, żenujące) który chroni krainę podpisów (oczywiście w wodzi siedzi bo się udusi na powietrzu nup jeden). Teraz zbudowalem swój dom i reasumując. Gadasz pan głupoty, smoki wszędzie mogą żyć.
Bardzo piękna willa, na pewno pomieści się tam pare smoków
fajne wrzuc jak teraz wyglada ze srodka plis
Niestety link do zdjęcia mi nie działa Sad
szkoda ze link nie dziala, chcialem zobaczyc
Przekierowanie