Mianowicie gdy pokona się bossa cierpiących dusz dostaje się głowe władcy nieumarłych.
Nie mam żadnych ssów ale problem występuje gdyż przed chwilą razem z MrMonsterTV zrobiliśmy tego laba i dostaliśmy takowe głowy.
Myślę że dla administracji nie jest to problem zobaczyć czy takowy problem występuje pozdrawiam
Na tym labie sa moby z laba nieumarlych, boss tez
Paperek banan ten wątek chyba źle zrozumiał i nie naprawił tego tylko podmienił bossy i jest jeszcze gorzej. xD
Sprawa wygląda w ten sposób:banan prawdopodobnie pomylił labirynty. W labiryncie cierpiących dusz są nieumarli, natomiast w labie nieumarłych są cierpiące dusze. Poza nazwami, zgadzały by się też dropy itemów:na ciepiących duszach dostaje się itemy o mniejszym poziomie, przez co zarabia się mniej, co jest nielogiczne, bo wymagania odnośnie poziomu są większe niż do laba nieumarłych. Cisowy już zgłaszał błąd, ale wystąpiło nieporozumienie i banan podmienił tylko bossy (które swoją drogą były prawdopodobnie dobrze ustawione

). No ale cóż, zdarza się, nikt nie jest nieomylny.
(03-January-2021 16:53:57)klak523 napisał(a): [ -> ]Na tym labie sa moby z laba nieumarlych, boss tez
moby są dobre drop jest zły

I nawet gdyby moby były nie to to chyba trzeba to naprawić cn ?
Moby tez sa zle, bylem ostatnio
Cytat:Paperek banan ten wątek chyba źle zrozumiał i nie naprawił tego tylko podmienił bossy i jest jeszcze gorzej. xD
Wiem, ale wklejam link żeby było wiadomo, że to było zgłaszane, ale słabo naprawione jak sam napisałeś. ;d
(03-January-2021 20:42:14)QwarceQ napisał(a): [ -> ]Paperek banan ten wątek chyba źle zrozumiał i nie naprawił tego tylko podmienił bossy i jest jeszcze gorzej. xD
no dokladnie tak zrozumialem ten watek i tak zrobilem.
(04-January-2021 17:28:37)Admin napisał(a): [ -> ] (03-January-2021 20:42:14)QwarceQ napisał(a): [ -> ]Paperek banan ten wątek chyba źle zrozumiał i nie naprawił tego tylko podmienił bossy i jest jeszcze gorzej. xD
no dokladnie tak zrozumialem ten watek i tak zrobilem.
czy bug dalej występuje ?
jeśli tak to czy podjęto jakieś próby usunięcia go ?