MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Budynek klanowy-portal
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Cześć. Jak wiemy w klanie z zamkiem jest możliwość rozbudowywania budynków w celu osiągnięcia bonusów. Jednym z takich budynków jest portal, który na chwilę obecną nic nie daje. Proponuję, aby portal dawał klanowego bossa. Rozwój portalu mógłby dawać mniejszy cooldown na niego (boss byłby dostępny co kilka dni). Dla przykładu, klan x mógłby umówić się na robienie bossa w danym dniu i wszyscy by się na niego przenosili. Myślę, że nie byłoby problemu z mk, w końcu liczba slotów w klanie jest ograniczona
Dobry pomysł, warto dodać że powinien być to jakiś cięższy boss bo jak ktoś ma samych koxow w klanie to przychodzą tam i robią go w 5 minut.
hmm a moze wgl nie boss a dungeon jak tak to moze ogarne nawet jeden Tongue
Jestem za!
@refresh
@refresh
Co dawało by zabicie takiego bossa?
yyy właśnie jakie dropy mają z tego być kendal ?
Dobry pomysł bo co innego może dawać portal chyba że mógł by dawać np oddzielne expowisko które daje określoną liczbe xp w zależności od lvl i każdy zadaje mobom tam tyle samo obrażeń ale z robieniem bossa administracja bedzie miala mniej roboty takze lepszy bosik Big Grin
nie koniecznie musi administracja robic bossa tego ja juz mam prawie skonczonego Tongue
Stron: 1 2 3
Przekierowanie