27-October-2020, 19:55:51
Cześć. W tym wątku chciałbym przedstawić pewną propozycję, z którą większość graczy na serwerze się z nim zgodziła i ma ono duże znaczenie dla rozgrywki na WvsP III. Chodzi mi o to, że przez Szafirową zbroję w przypadku kupna Wszechmogącego lub Archanioła, klasa nie jest warta swojej ceny. Chodzi mi o to: Jeśli taki np. archanioł ma tę zbroję i ma 7/8 HP to krowa czy gigant ma taką klasę na hita, przez co nie da się grać taką klasą; a takich bosów na codzień jest wiele. Dlatego też proponuję zmniejszyć customowy damage tych eksplozji z 6 hp na 4 hp dla krowy, a dla giganta z 5.5 hp na 3.5 hp. Myślę że zyskały by nawet inne klasy, gdyż też nie będą padać tak szybko przez eksplozje. A taki nerf dla wybuchów u tych bosów był by dobry, a zabijać nimi jest na wiele sposobów. Potki, zwykłe pvp lub współpraca z innymi potworami.
PS. W takiej szafirowej zbroji ginięto bardzo często przez wybuch, a np ja w zrboji druida częściej przeżywałem wybuchuchy niż w zbroji Szafirowaej. Nawet patrząc na innych w diax setach przeżywali.
Wierzę że SzybkiBanan coś z tym zrobi, ponieważ myślę że byłaby to pozytywna zmiana w trybie. Pozdrawiam
PS. W takiej szafirowej zbroji ginięto bardzo często przez wybuch, a np ja w zrboji druida częściej przeżywałem wybuchuchy niż w zbroji Szafirowaej. Nawet patrząc na innych w diax setach przeżywali.
Wierzę że SzybkiBanan coś z tym zrobi, ponieważ myślę że byłaby to pozytywna zmiana w trybie. Pozdrawiam