MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Topa WD
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
mam pytanie czy kiedyś wróci topa na fragi a nie na kamienie? bo już to jest nudne że runda kończy się po 10 minutach albo po 15 minutach jak by była topa pod fragi to mecz by trochę więcej trwał i więcej przyjemność z gry było. Big Grin
prawda
Sama prawda
Lepiej żeby była topa pod fragi bo cały czas jest wyścig szczurów po kamienie innych drużyn
Jestem za
Też jestem za
Wrócili by stare czasy aby zostawić 1hp lub 2hp kamienie i by był exp
Jestem za super czasy
mogę zaproponować pewien system topki,

kill : 3 punkty
śmierć : -2 punkty
1 zniszczenie kamienia : 1 punkt
1 miejsce : 30 punktów
2 miejsce : 20 punktów
3 miejsce : 10 punktów
4 miejcse : -5 punktów

kille dawałyby sporo, kamienie nadal warto byłoby niszczyć, ale nie ostatnie uderzenie, i nikt nie chciałby przegrywać.
1 system topki (ten stary) nie był zbyt dobry, same kille nie świadczą o umiejętnościach gracza tak aby uznać go jako najlepszego na trybie.
(18-May-2020 10:06:43)JanekPLPL napisał(a): [ -> ]mogę zaproponować pewien system topki,

kill : 3 punkty
śmierć : -2 punkty
1 zniszczenie kamienia : 1 punkt
1 miejsce : 30 punktów
2 miejsce : 20 punktów
3 miejsce : 10 punktów
4 miejcse : -5 punktów

kille dawałyby sporo, kamienie nadal warto byłoby niszczyć, ale nie ostatnie uderzenie, i nikt nie chciałby przegrywać.
1 system topki (ten stary) nie był zbyt dobry, same kille nie świadczą o umiejętnościach gracza tak aby uznać go jako najlepszego na trybie.

Myślę, że system który przedstawiłeś byłby sensowny. Może niektóry powiedzą, że zawsze nam coś nie pasuje, ale patrząc na to w jak szybkim tempie kończy się gra... System pod kamienie, stawał się prawdziwą rywalizacją o ostatnie uderzenie. Dochodziło do sytuacji, w których osoby z jednej drużyny zasłaniają sobie ekran tylko po to by zniszczyć kamień. Dlatego gdyby Twoja propozycja została wprowadzona, gra nie kończyła by się po rozpoczęciu 3/4 tury, tylko potrwałaby troszeczkę dłużej.

Pozdrawiam, miłego dnia Big Grin
Stron: 1 2 3
Przekierowanie