Witam mój nick to lajkos787
Przychodze tu w sprawie polepszenia serweru w vs p1.
Ostatnio grając smokiem zauwazylem ze jest on trochę bezużyteczny z uwagi na jego male możliwości .Smok jak dla mnie ma za mało many jak na jego cene i wiem jak można to polepszyć .Moim zdaniem można zrobić miejsce w którym smok będzie regenerowal swoja mane lub przedmiot wtedy bylby o wiele ciekawszy.A jak by niedalo by się tego zrobić to chociaż by zmniejszyć na niego cooldown bo 2 godz. to jak dla mnie za dużo
Bez sensu jak ktoś spami w "ziew ognia" to nie dziwie się czemu w 5s kończy się mana. Poza tym smok jest dobry, bo np. graczom w emeraldowych setach szybko ora set (głównie hełm) co robi dużo, a sam fakt że podpala to chyba logiczny

. Jest to po prostu taktyczna klasa wymagająca sporych umiejętności.
tylko ze smok ma mało hp wiem ciężko go trafic ale 2 strzaly z luku wiary i po nim a po zatym
gdyby miał jakies odnowienie to nie trwalo by sekundy tylko z 30 sekund i wtedy musial
by się zatrzymać i latwo by było go zabic
Bez przesady smok był by zbyt OP on jest klasą mocno osłabiającą + może latać, a żadna klasa nie potrafi latać to jest plusem tej klasy, że może atakować na dystans.
to chociaż zmniejszyć cooldown na niego bo 2 godz to jak dla mnie zaduzo
Ciesz się, bo miał cooldown co 3h, a dzięki mojej ankiecie został zmniejszony do 2h.
Ale chociaż o te 15 minut to i tak będzie robic duza roznice o i nawiazujac do postu nr 4 wither blaze herobrine tez umieja atakować na dystans
Tylko hm powiedz mi:
-Która z klas potrafi latać OPRÓCZ Smoka?
-Która z klas potrafi zorać hełm wojownikowi w np. emerald eq w ledwie 10s?
-Która z klas potrafi podpalić wojownika na dłuższy okres czasu?
Porównujesz klasy, które mają inne umiejętności i zastosowanie jak i koszt. Po co?
Smok jest taki sam jak kiedyś z wyjątkiem tego że niektórzy nadal strzelają na pałe a Ci którzy strzelają strategicznie na spokojnie potrafią tak strzelać 5 minut albo i 10.
@UP Smok nie jest taki jak kiedyś, ponieważ około 2-3 lata temu nie miał takiego czegoś jak mana i mogłeś ziać ogniem ile w lezie + podczas ataków mogłeś się ruszać
@topic jak dla mnie wątek nie ma sensu, ponieważ argumenty gracza nie są wystarczające jeśli chodzi o jakiekolwiek propozycje zmiany w smoku. Fajnie by było?
https://www.youtube.com/watch?v=Sf2t-JW1myw&t=2s (10:05)