MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Zwiększenie trucizny
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
Chodzi mi o to że na strefie dla potworów jest za słaba trucizna. Kiedy używam bossa jakiś wszech albo VIP zabija mnie z inferno w locie i nie mam nawet możliwości obrony. Kiedy w biegasz pod Spawn dla potworów czasami nawet nie zabija.
W sumie też miałem mała propozycję odnośnie strefy zatrucia lecz była nie możliwa do zrobienia. Ja proponuje zamienić efekt trucizny [III] na efekt obumierania [IV] wtedy na pewno ograniczy to kampienie przy strefce gdyż ten efekt jest zabójczy Tongue.
(19-March-2018 12:37:17)McTrawaPl napisał(a): [ -> ]W sumie też miałem mała propozycję odnośnie strefy zatrucia lecz była nie możliwa do zrobienia. Ja proponuje zamienić efekt trucizny [III] na efekt obumierania [IV] wtedy na pewno ograniczy to kampienie przy strefce gdyż ten efekt jest zabójczy Tongue.
Efekt obumarcia odpada ponieważ on zabija i jeśli ktoś wejdzie na strefę przypadkiem to zostanie zabity
Trudno wtedy gracze się nauczą aby nie wchodzić na stefkę jeśli ktoś jest szybki to zdąży wypić mleko. Jak trutka nie działa to pora na obumieranie.
Bez seansu i tak na strefę mało kto wchodzi a jak wejdzie to po chwili pada więc po jeszcze ulepszać potwory a jak ktoś pada bossem i jeszcze narzeka to najwyraźniej nie umie grać nie chce tu nikogo obrażać.
Mało kto wchodzi na strefę? Oj mylisz się i to bardzo mimo to, że dalej jest trutka [III] nie kończąca się to gracze dalej wchodzą aby np. ubić bossa lub kraść kille w ostatnich 200 sekundach. Mimo iż na strefie nie można wypić mleka, elixiru i banana to gracze wychodzą z tej strefy piją elixir i wchodzą dalej na robiąc masakrę, dlatego uważam że strefa powinna zostać wzmocniona z tego względu, że nawet siła [II] na 10s została odebrana potworą co wzmocniło utrzymanie się na strefie potworów wojownika. Wtedy taki wojownik [np. ja] nie pokampiłby sobie już tak długo na strefie wiedząc, że ma no sobie pewną śmierć. Tak więc pora się oduczyć mani przesiadywania na strefie.
filip450 ma racje obumieranie jest całkowicie bez sensu, według mnie wystarczy zwiększyć siłę trucizny o 1 poziom i automatycznie nikomu do głowy nie przyjdzie aby sobie farmić w strefie zatrucia Smile
(19-March-2018 21:09:24)McTrawaPl napisał(a): [ -> ]...dlatego uważam że strefa powinna zostać wzmocniona z tego względu, że nawet siła [II] na 10s została odebrana potworą co wzmocniło utrzymanie się na strefie potworów wojownika. ...

piszesz o wvsp 1 a my rozmawiamy o wvsp 2.
Wiem, że piszemy o WvsP2, ale domyślam się że jak siła została odebrana na WvsP1 to na WvsP2 również się tak stanie.
PS. Z własnych doświadczeń wiem, że za wiele to nie zmieni.
O 1 poziom? jak dla mnie o 10 poziomów i nawet w górę jak będzie trzeba, wtedy nawet absorpcja eliksirów i bananów nie powinna im pomóc przy tak szybko spadającym hp... No i w sumie też oddaję swój głos za wzmocnieniem tego obszaru. To potwory mają mieć jak przeżyć swoje pierwsze sekundy by nawet w końcowej fazie móc rozplanować chociażby podejście i zrobić próbę a nie być wybijanymi po opadnięciu.
Zdecydowanie wzmocnić strefę, ale nie efektem obumierania jak trawa napisał tylko mocniejszą trucizną. Jeśli trucizna o jeden poziom nie pomoże to zwiększyć o jeszcze jeden poziom itd.
Stron: 1 2 3 4
Przekierowanie