MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: BROŃ
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
mam pomysł o wprowadzeniu nowej broni o nazwie miotacz ognia żeby go używac trzebabybyło kupic paliwo na stacji benzynowej 1 paliwo starczalo by na 10 sekund strzelania sama bron kosztowala by 250000$
Jestem w sumie za troche przeciw, za sam pomysł +. Tylko konfig trzeba by napisac Tongue
Sam pomysł w sobie jest poprostu FAJNY, chociaż to i tak zależy od banana - bo ty ani ja pluginów na to nie zrobimy Tongue
Brzmi ciekawie, ale nie sądzę, aby to zostało wprowadzone. Myślę, że byłoby to trochę przesadzone, chyba, że palnik nie zadawałby DMG, zadawałby tylko od ognia.
Nawet ciekawe, jestem za
Cena dobra, Tylko... Jeżeli ta broń ma być op, to jak dla mnie 1 paliwo mogło by starczyć na 5 sekund.
Jestem na Tak
@up zgadzam się z tobą totalnie Jestem na TAK tylko ...
no ... tylko tego no .... Nie jest to wyważone
Jeśli ma być to OP to paliwo na 3-4 sekundy a cena 225 000 dla bogatych tych co stać Big Grin
jak 10 Sekund To Więcej Kasy Trzeba By Było Wydać A jak Banan Zrobi Na 3-4 To Trochę Niżej
Wgl Jestem ZA
czy bedzie to wartosciowy przedmiot? no nie wiem - ogien duzego dmg nie zadaje.. a juz szczegolnie tym osobom w setach policyjnych...
wyważyć pomiędzy nowymi graczami bez setów a tymi z najlepszymi też nie wyważysz.

ognia na ziemi tez nie chcemy bo to nie sztuka podpalic cale miasto aby osoby o slabych komputerach mialy lagi...
@up

Można by zrobić tak że „ogień"
Byłby tylko efektem o zasięgu może 4/5kratek maks
A co do obrażeń tak z 5hp graczon bez setu
I 2hp graczom z all taktycznym

W końcu była by broń na duże ilości mobów
Bo do bazuki ammo szkoda Tongue

Co do efektu dobre by było gdyby ogień wyglądał by tak samo jak pociski z fire staf
(Chyba)
Jest to w dungeon modzie xD
Stron: 1 2 3
Przekierowanie