[TEST] [Pomocnik] MegaRayquaza
Serwer: Mineserwer.pl
Twój nick: MegaRayquaza
Twoje imię: Artur
Twój wiek: 14 za 7 miesięcy 15
Jak długo grasz w Minecrafta? : około 4 lat
Na jakim trybie grasz najczęściej? : WojownicyDusz, RPG, BlitzSG
Co już zrobiłeś dla Naszego Serwera? : Zgłaszałem cheaterów i informowałem o przeróżnych bugach. Przedstawiałem propozycje nowych trybów.
Jak długo grasz ogólnie na serwerach? : 2 lata
Ile czasu możesz poświęcić na potrzeby serwera : W tygodniu do 3 godzin, w weekend do 4-5 godzin
Jak lub co chciałbyś usprawnić na serwerze? : Chciałbym przede wszystkim usunąć cheaterów z serwera, poprawić istniejące bugi, pomagać nowym i niedoświadczonym graczom oraz chciałbym współpracować z administracją ulepszać serwer.
Dlaczego uważasz, że to ty powinieneś zostać wybrany? : Ogarniam bardzo dużo pluginów i komend. Mam duże doświadczenie ( posiadam własny serwer).
Jakie znasz plug-iny : AuthMe, PermissionsEx, Essentials, WorldGuard, WorldEdit, SimpleBrodcast, TF2, Multiverse-Core, MultiversePortals, LogIt, DeathMessages, Shopkeepers, Citizens, MobItemDrops, MOTD, PlotMe, UltraPvP.
Czy pełniłeś kiedyś na innych serwerach jakieś funkcje: Tak, jestem Właścicielem mojego serwera. Pełnie też funkcje HeadAdmina i Admina na kilku serwerach.
Czy posiadasz Mikrofon, TeamSpeak 3 : Tak
Coś, co chciałbyś dodać od siebie: Jestem ogarnięty, w razie problemu pomagam innym. Potrafię współpracować z administarcją.
Który raz składasz podanie na tym serwerze: Po raz pierwszy.
|