Najlepsze Serwery Minecraft w Polsce!
|
Witaj serdecznie na forum gdzie znajdziesz swój ulubiony Serwer Minecraft Serwery MinecraftWitaj, Serwery Minecraft - nie przypadkiem znalazłeś największe forum internetowe Minecraft w Polsce Serwery Minecraft które tu znajdziesz pozwolą Ci miło spędzić czas, poznasz nowych wspaniałych ludzi i przeżyjesz fantastyczne przygody! Jednoczymy ludzi uwielbiających Gry i Minecraft! Zagraj z Nami i odkryj fantastyczne Serwery No Premium! Zobacz co oferuje polecana przez Nas Lista Serwerów Minecraft
Zarejestruj się bezpłatnie na forum! Oto niektóre z przywilejów: - Zakładaj nowe wątki oraz aktywnie w nich uczestnicz,
- Odblokuj możliwość pisania na Shoutboxie (czat),
- Ogranicz ilość wyświetlanych reklam,
- Zdobywaj odznaczenia oraz reputacje,
- Znajdziesz tutaj darmowe poradniki Minecraft,
- Odblokuj dostęp do ukrytych działów, tematów i linków,
- Spersonalizuj swój prywatny profil,
- Uczestnicz w forumowych konkursach,
- Pamiętaj to nic nie kosztuje, MineServer.pl to darmowe forum internetowe na którym dowiesz się jak zainstalować minecraft oraz jak grać w minecraft!
Szukałeś Serwerów Minecraft? Znalazłeś! Zarejestruj się, a zagraj z nami! | |  |
|
Ocena wątku:
- 0 Głosów - 0 Średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Pomocnicy- ogar!!!!
|
Autor |
Wiadomość |
jakubek99
Geniusz

Liczba postów: 569
146
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze: jakubek99
Odznaczenia:
(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 0.00
|
Pomocnicy- ogar!!!!
Witam Dzisiaj Camrakor zbanował mnie za obrazę. Mam już tego dosyć. Muszę się wypowiedzieć.
Obecna administracja praktycznie nic nie robi. Co to za pomocnik, co tylko lata po skargach i banuje zamiast samemu coś zrobić? Oczywiście święty. Camrakor banuje tylko jak mu się podsunie pod nosek dowody, a reszta nic nie robi. No sorki, ponosi mnie jak widzę że dostaję bana od pomocnika bo ktoś napisał skargę. Antycheat miał być kilka tygodni temu. Nie ma. Pomocnicy? W wakacje było że ktoś wyjechał. A teraz? Bo rok szkolny? Bo za dużo nauki?!? Tacy pomocnicy, co siedzą na dupie, jeden coś robi- banuje graczy ze skarg. I tylko tyle. Mam nadzieję że onearm będzie trochę bardziej aktywny. Kiedy Cam został pomocnikiem, trochę go widziałem. Teraz tylko odbiera skargi. To mnie wkurza, że poniesie mnie jak jakaś aura mnie deda i coś napiszę a tacy gracze od razu skargi. Do gracza, który składa na mnie skargę: Jak ja bym Cię zgłaszał cały czas jak przeklinasz, to byś nigdy na serwer nie wszedł.
Pomogłem? Zainspirowałem? Daj diaxa, to jest darmowe!
Masz jakiś problem? Pisz, a pomogę Ci go rozwiązać
|
|
Oceny: | |
05-September-2015 11:03:44 |
|
Wiadomości w tym wątku |
Pomocnicy- ogar!!!! - jakubek99 - 05-September-2015 11:03:44
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: