Cytat:2.Asysty-Znacie ten ból kiedy obiłeś mobka do 1 hp i jakiś gałgan ukradł ci fraga tym jednym uderzeniem?Oczywiscie ze tego doświadczyłeś każdy tego doswiadczyl.Asysty by działały tak że jak zabierzesz mobkowi 60% hp i ktoś ci go zabił dostajesz asystę ,co 500asyst dostajesz 200$ vipy 350$
O Ile faktycznie takie asysty byłyby dobrym pomysłem, to musiałoby to zostać dobrze dostosowane - asyst byłoby znacznie więcej niż fragów, mobki by się leczyły przez co itak ludzie by płakali "ej czemu nie dało mi asysty!!" itd.. A aktualnie, jest dużo innych propozycji(+błędy) które również oczekują na realizacje.
Cytat:4.Dodanie witherowego szkieleta: Nie lubisz być zdrajcą? To teraz byś polubił. Kazdy zdrajca zostawał by witherowym szkieletem takowy miałby
-2 paski hp
-kamieny miecz z ostrością 2 dający efekt oślepienia
-10 potek krzywdy I
-ognistą czaszke (tą co ma wither)
powodowało by to dużo śmierci na początku co czyniło gre bardziej dynamiczną
O ile pomysł z Wither Skeletonem jest spoko - jako klasa do wyboru dodawana z automatu każdemu zdrajcy lub ewentualnie z niskim % na drop podczas gry, to klasa taka jaką zaproponowałeś jest mocno niezbalansowana. Rozumiem chęć poprawy dynamiki early game'u, ale bądźmy realistami - wylosuje 4 zdrajców, i nagle wylecą 4 Wither Skeletony walące czaskami Withera, które w praktyce będą od niego silniejsze z tym zestawem. Pomysł Spoko, design nie.
Bardziej Zbalansowana wersja tego mobka (imo) wyglądała by tak:
6 Serc Absorbcji
Miecz nakładający efekt Withera (tak, taki efekt w minecraft istnieje

) (Enchanty i Typ Miecza do dostosowania, może jakiś złoty z sharpem 3-4?)
2 Mikstury leczące
Teleport do Portalu
Cytat:5.WIĘCEJ MAP !!!
Oh Boy, Here we go again... "dodajcie to i tamto"
Moja odpowiedz:
TO JE ZNAJDZ!!! TO JE ZBUDUJ!!! ZRÓB COŚ!!! JUST DO IT!!!
-------
Reszta Imo spoko, bo faktycznie bossy nadal są papierowe.