Izzie
Dyskutant

Liczba postów: 224
72
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze: xqmidorciaa
Odznaczenia:
(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 0.00
|
RE: Historie z życia wzięte :D
Hejkaa!
To może ja opowiem swoją historię...
Każdy bądź może wie, bądź nie wie, byłam w Administracji MF. Dość długo pracowałam na to osiągnięcie. Złożyłam podanie jeszcze w roku 2020. Bardzo spodobała mi się ta posada. Gdy się dostałam, byłam bardzo szczęśliwa z tego powodu! Przede mną było ogrom nauki na randze, przez co popełniałam większość błędów i mniejszych i większych. Niestety, nie radziłam sobie zbyt (no sami wiecie, że bycie na takiej randze wcale nie jest takie łatwe i doskonale o tym wiedziałam). Jednak i tak byłam szczęśliwa! Dość często, a nawet prawie codziennie byłam prowokowana przez osoby i graczy, którzy niezbyt dobrze mnie przyjęli, nie lubią mnie, ale też było większość pozytywnych opinii o mojej osobie i większość przyjaźni się ze mną do teraz. Oczywiście, nie brakowało tych którzy chcieli się mnie pozbyć z rangi. Na początku było ciężko, później myślałam, że będzie już tylko lepiej. Jednak było jeszcze gorzej. Po jakimś czasie, po prostu chciałam odejść, nie radziłam sobie, jednak później, gdy chciałam walczyć dalej, pożegnałam się z rangą... Było mi bardzo przykro, było mi smutno, byłam załamana.. Nikt by tak pewnie się nie czuł, nikt by tego tak nie przeżywał, jednak ja inaczej to odebrałam.. Do tej pory jest mi szkoda. Ci co zostali, to zostali. Ci co odeszli, wybrali inną drogę najwyraźniej i trzymali się ze mną tylko dla rangi. Jednak oprócz tych złych wspomnień, mam też wiele dobrych i wspaniałych, staram się myśleć najwięcej właśnie o nich. Trudno, stało się...
Nie wiem, jak tą wypowiedź odbierze większość osób. Potrzebowałam trochę myśli, przemyśleń, poukładania tych wypowiedzi w głowie (a jednak miałam dużo myśli, co napisać), bo nie wszystko teraz mogę pamiętać. Mam nadzieję, że wypowiedź się spodoba. 
Pozdrawiam Was wszystkich całym moim serduszkiem. ^^
I'm trying to appreciate myself and my life♥
|
|