RE: Piece
No więc można powiedzieć, że kilka godzin monotonnego wbijania lvl'a poszło się właśnie... WALIĆ.
Mnie już nie dziwi fakt, dlaczego tak mało osób na owym trybie.
Skoro zmiany, które są wprowadzane nie są w żaden sposób zapowiadane.
Na każdym innym serwerze, którym grałem - gdzie administracja coś zawiniła,
Tzn. Gracze odczuli to i to bardzo, oni dawali coś w zamian.
Co by tutaj można zrobić?
A no nie wiem, chociażby zmienienie kosztów levelowania piecy, bo jak co, ale trzeci raz wbijać mi się tego nie chce.
Bo zaraz znów się okaże, że zmiana nie wpłynęła pozytywnie i znów coś zmieniacie -_-
Nie, żeby coś, ale właśnie przez takie zmiany uciekają gracze.
Ja, gdzie tutaj spędziłem kilka dobrych edycji, zastanawiałem się ostatnio nad zakupem rangi, szczerze... widząc co się dzieje - odechciało mi się.
Zaraz się pojawią teksty typu: "Nie pasują Ci nasze zasady = to tu nie graj, nikt Ciebie na siłę nie trzyma"
No tak, ale na tym trybie coraz mniej osób siedzi... Uciekają wam gracze, którzy zakupili rangę.
Mało kto, interesuje się zakupem rangi w ogóle.
A to raczej nie chodzi o to, bo tak jak nie ma pracy bez ludzi, tak nie ma zysku bez klientów. (w tym przypadku graczy)
Sam ostatnio na serwerze nie siedzę już tak długo jak kiedyś, a to właśnie i przez wyżej opisaną sytuację.
A tutaj żadnej informacji odnośnie tego, że piece zostały zresetowane, żadnej informacji odnośnie dalszego działania,
Minie kilka tygodni i znów będą zresetowane. Tak więc nie widzę większego sensu poświęcania czasu na rozgrywkę tutaj.
Dziękuję za wspólnie spędzony czas.
~Narazie
|