No to zaczynamy.
Cytat:Zostałem rzekomo zablokowany za wspomagacze których nie miałem
Otóż miałeś ------->
http://wrzuc.se/i/5b6cb28c79b1f
Iii teraz cytuje regulamin
Cytat:4.Na serwerze zabrania się posiadania na komputerze wszelkiego rodzaju modyfikacji oraz programów, które wpływają na oszukanie systemu gry, np. nodus, huzuni, xray, wszelkiego rodzaju macro. Przyznanie się do ich posiadania jest równoznaczne z ich używaniem.
"Dwa dni wcześniej osoba sprawdzająca nie zwróciła uwagi na daną paczkę tekstur. Dzisiaj po zobaczeniu danej paczki, która była dwa dni wcześniej przy sprawdzaniu zostałem automatycznie zbanowany bez dalszego sprawdzania oraz możliwości obrony."
Wcześniej nie zwróciłam uwagi na to bo zapomniałam by w resource packi zajrzeć - tak wiem, mój błąd. Przy następnym sprawdzaniu postanowiłam że tam zajrze i znalazłam dwa cudowne XRay'e do wersji 1.8 i 1.12.
Wytłumaczyłam ci, że XRay też wspomagaczem jest. Powiedziałeś że tego nie używałeś (Czyli jednak to xray był skoro "nie używałem tego" :3). Stwiedziłam, że banujemy też za samo posiadanie, a ty nie widziałeś w tym problemu. Nie protestowałeś, mówiłeś że rozumiesz i że jest w porządku, więc sie rozłączyłam.
Więc chyba nie pozostaje mi nic innego jak twoją prośbe o UB odrzucić.