Najlepsze Serwery Minecraft w Polsce!
   Witaj serdecznie na forum gdzie znajdziesz swój ulubiony Serwer Minecraft                                         

Serwery Minecraft

Witaj, Serwery Minecraft - nie przypadkiem znalazłeś największe forum internetowe Minecraft w Polsce Serwery Minecraft które tu znajdziesz pozwolą Ci miło spędzić czas, poznasz nowych wspaniałych ludzi i przeżyjesz fantastyczne przygody! Jednoczymy ludzi uwielbiających Gry i Minecraft! Zagraj z Nami i odkryj fantastyczne Serwery No Premium! Zobacz co oferuje polecana przez Nas

Lista Serwerów Minecraft

Zarejestruj się bezpłatnie na forum! Oto niektóre z przywilejów:
  • Zakładaj nowe wątki oraz aktywnie w nich uczestnicz,
  • Odblokuj możliwość pisania na Shoutboxie (czat),
  • Ogranicz ilość wyświetlanych reklam,
  • Zdobywaj odznaczenia oraz reputacje,
  • Znajdziesz tutaj darmowe poradniki Minecraft,
  • Odblokuj dostęp do ukrytych działów, tematów i linków,
  • Spersonalizuj swój prywatny profil,
  • Uczestnicz w forumowych konkursach,
  • Pamiętaj to nic nie kosztuje, MineServer.pl to darmowe forum internetowe na którym dowiesz się jak zainstalować minecraft oraz jak grać w minecraft!
Szukałeś Serwerów Minecraft? Znalazłeś! Zarejestruj się, a zagraj z nami!

serwery minecraft

Jak zaczynaliście na Mineserwerze ?
Autor Wiadomość
saibot Offline
Develpoer

Liczba postów: 376
Nick na Serwerze:
Male

Odznaczenia:

(
Zobacz Odznaczenia)

Poziom:
MineGold: 0.00
RE: jak zaczynaliscie na Mineserwerze? :)
Em... najpierw grałem na Minefox ale tam było jakoś (nudno) więc kiedyś zobaczyłem reklamę i wszedłem na serwer i nic już nie było takie same. Zagubiłem się bo było dużo trybów i nie wiedziałem o co chodzi ale nagle patrzę (o survival) i wszedłem. Zrobiłem se domek w kopalni i byłem zajarany z pierwszego żelaza XD zrobiłem sę zbroję i potem jacyś koleśe się bili ja podleciałem i zabrałem diax eq V.I.P Big Grin Byłem jeszcze bardziej szczęśliwy a ponieważ nie chciałem tracić swoich rzeczy zarobiłem na działkę. Działki były dla mnie czymś więcej niż tylko działką. Mogłem się wykazać budowaniem i zrobić dom tak jak chcę i czyć się w nim w 100% bezpiecznie. Potem przez pewien okres byłem u Sucharków (tak dziwne ale możliwe sucharki wtedy jeszcze mnie dodali do gildi XD). Mieli oni zamek w netherze i zbudowałem se tam dom. Niestety nie wiedziałem jeszcze że w netherze wybuchają łóżka i chcąc pójść spać rozje***em se cały dom XD. Potem miałem przerwę i kiedy wróciłem okazało się że nie jestem w gildi (i nie wiem do dziś z jakich przyczyn). Pote coraz bardziej się wzbogacałem zacząłem mieć kose demo aż w końcu moje marzenie Exalibura. Niestyety usuneli działki więc trzeba było zaopatżeć się w gildię. Naszczęście wygrał mój kuzyn w quizie i mieliśmy gildię. Potem dowiedziałem się że jest nowa edycja i zacząłem grać bardziej na WvsP a potem znów wróciłem i po paru dniach dostałem bana : P Pomyślałem że muszę zrobić większą przerwę od serwera i wrócę kiedy będzie pora. Od tamtego dnia nie wchodziłem na serwer i narazię nie wejdę.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-April-2015 17:42:46 przez saibot.)
23-April-2015 17:37:17
Znajdź wszystkie posty

Wiadomości w tym wątku
Jak zaczynaliście na Mineserwerze ? - Gosia - 19-April-2015, 22:11:32
RE: jak zaczynaliscie na Mineserwerze? :) - saibot - 23-April-2015 17:37:17
RE: Jak zaczynaliście na Mineserwerze ? - Placek - 02-December-2015, 22:00:50
RE: Jak zaczynaliście na Mineserwerze ? - GODIO - 09-December-2015, 21:20:58
RE: Jak zaczynaliście na Mineserwerze ? - OreX - 13-February-2016, 10:05:25
RE: Jak zaczynaliście na Mineserwerze ? - KalisPro - 13-February-2016, 12:12:02
RE: Jak zaczynaliście na Mineserwerze ? - Kornelia - 06-September-2016, 10:23:18
RE: Wrocilem - Młody G.O.L.D - 19-April-2015, 22:37:51
RE: Wrocilem - SkyLifeV - 20-April-2015, 09:37:05
RE: Wrocilem - Młody G.O.L.D - 20-April-2015, 09:41:53
RE: Wrocilem - SkyLifeV - 20-April-2015, 09:47:20

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: