RE: Szkoła-Ciekawe sytuacje
1.Pamiętam w piątek jak 3 wariatów z mojej klasy bawiło się w berka na korytarzu, jeden uciekał i wleciał w panią od polskiego i pana od matmy jak rozmawiali.
2.Pamiętam, że w 6 klasie, gdy był test z polskiego, to 12 osób poszło przed lekcją do pielęgniarki.
3.Pamiętam raz na wycieczce w 6 klasie do Szczecina, gdy razem z kolegą udaliśmy się do pokoju 3 osób z naszej klasy, by ich przestraszyć i ja się schowałem się pod łóżko, a kolega do szafy, a tu 5 dziewczyn i nauczycielka od polskiego bo jakaś sprawa była, że kogoś obrażono czy coś wbili do nich pokoju i gadali 1 godzinę, a ja musiałem z kolegą tam siedzieć i się nie ruszać.
4.Pamiętam jak na fejsie mojej pani wychowawczyni w 6 klasie, bo prawie wszyscy mieliśmy ją w znajomych 2 gości z mojej klasy pod zdjęciem mojej pani się wyzywało i obrażało swoje matki xD. Ale afera wtedy była i wstyd dla nich.
5.Pamiętam jak jeden gościu z mojej klasy w samych gaciach wleciał do przebieralni dziewczyn XD. Ale Beka była z niego.
6.Raz na muzyce, gdy mój kumpel dostał 3 z rysunku fleta, bo namalował zwykły patyk i dziurki, to się wkurzył i podarł i pogryzł kartkę na oczach pani i udał się prosto do kosza w środku lekcji.
7.Pamiętam jak mój kolega w 5 klasie się huśtał na krześle trzymając ławkę i fiknął do tyłu z ławką na brzuchu. Ale miał pecha, bo krzesło pękło i dostał -60 punktów + rodzice musieli nowe kupować.
8.Raz na informatyce w 6 klasie była praca o filmie, na którym byliśmy w kinie i taki Kacper napisał "W Dupie Marcela jest...." i pamiętam jak się ten Marcel wkurzył i wyrwał głośnik i tym głośnikiem mu w plecy. Aż pan od informatyki musiał go ciągnąć, bo ten ciągle lał go tym głośnikiem.
Siema , jestem TatarekPL
|