Najlepsze Serwery Minecraft w Polsce!
|
Witaj serdecznie na forum gdzie znajdziesz swój ulubiony Serwer Minecraft Serwery MinecraftWitaj, Serwery Minecraft - nie przypadkiem znalazłeś największe forum internetowe Minecraft w Polsce Serwery Minecraft które tu znajdziesz pozwolą Ci miło spędzić czas, poznasz nowych wspaniałych ludzi i przeżyjesz fantastyczne przygody! Jednoczymy ludzi uwielbiających Gry i Minecraft! Zagraj z Nami i odkryj fantastyczne Serwery No Premium! Zobacz co oferuje polecana przez Nas Lista Serwerów Minecraft
Zarejestruj się bezpłatnie na forum! Oto niektóre z przywilejów: - Zakładaj nowe wątki oraz aktywnie w nich uczestnicz,
- Odblokuj możliwość pisania na Shoutboxie (czat),
- Ogranicz ilość wyświetlanych reklam,
- Zdobywaj odznaczenia oraz reputacje,
- Znajdziesz tutaj darmowe poradniki Minecraft,
- Odblokuj dostęp do ukrytych działów, tematów i linków,
- Spersonalizuj swój prywatny profil,
- Uczestnicz w forumowych konkursach,
- Pamiętaj to nic nie kosztuje, MineServer.pl to darmowe forum internetowe na którym dowiesz się jak zainstalować minecraft oraz jak grać w minecraft!
Szukałeś Serwerów Minecraft? Znalazłeś! Zarejestruj się, a zagraj z nami! | |  |
|
[Opowiadanie] HP
|
Autor |
Wiadomość |
werkunia
Zbanowany
Liczba postów: 210
Nick na Serwerze: werkuniaa
Odznaczenia:
(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 0.00
|
RE: [Opowiadanie] HP
Część 11
- To jest Tiara Przydziału - obwieściła McGonagall wskazując na to "coś" na stołku.
- Każdy wyczytany podejdzie do niej, usiądzie na stołku i wciągnie ją na głowę.
- Draco Malfoy - wyczytala Minerwa z listy, którą miała w rękach.
Chłopak wyszedł z szeregu i włożył Tiare na głowę. Ledwo dotknęła jego czubka głowy, wrzasnela:
- Slytherin!
Rozległy się gromkie brawa ze strony stołu tego domu. Draco poszedł w jego stronę. Profesor Dumbledore w ogóle nie klaskal.
- Noah Cortyn!
Mój kolega niepewnie podszedł to Tiary i zrobił to samo co Malfoy.
- Gryffindor!
Noah odetchnal i powędrował do stolika Gryfonow.
- Hermiona Granger!
Zrobiła to samo co Noah i poszła do tego samego domu.
- Susan Bones!
Dziewczynka z długimi rudym włosami podbiegla do stołka.
- Hufflepuff!
Podbiegla do stołu Puchonow.
- Padma Patil!
Z szeregu wyszła następną dziewczyna. Założyła Tiare.
- Ravenclaw.
Poszła do stołu Krukonow. Zauważyłam,ze po każdym przyjętym uczniu do domu, rozlegaly się oklaski z jego (domu) stolika. Dumbledore prawie w ogole nie klaskal, a jeżeli już to koniuszkami palców.
- Werkunia Potter!
Poczułam jak zaczynam drżeć. Trochę się bałam wystąpić na oczach całej szkoły. Powoli podeszłam do Tiary. Podnioslam ją, usiadłam na stołku i założyłam ją na głowę. W mojej głowie rozległ się głos.
- Hmmm... odwaga,męstwo, mądrość. Do którego domu by Cię wysłać?
Zamknęłam oczy.
- Tylko nie Slytherin... Nie Slytherin...
- Nie? Przecież tam wychowali się najwięksi czarodzieje!
- Proszę... Tylko nie Slytherin... Nie...
- No dobrze...
- GRYFFINDOR - rozlegl sie glos na całą salę.
Rozlegly sie oklaski, ktorym nie bylo konca. Pobieglam do Noaha i Hermiony. Usiadlam przy nich. Bliźniacy krzyczeli:
- Mamy Potter'kę! Mamy Potter'kę!
Spojrzałam na Dumbledora. Klaskal. Mocno i nawet wstał. Uśmiechnął sie i puścił mi oczko.
|
|
Oceny: | DevilxShadow (+1) |
20-June-2016 18:42:28 |
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: [Opowiadanie] HP - werkunia - 20-June-2016 18:42:28
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości