Właściciel
■ SzybkiBanan ■ Dobry administrator, ogarnięty, pomocny i tworzy nowe tryby, ale ostatnio przesiaduje głównie na MineSerwer czy MineFox i dodaje tam nowe tryby, a MineCraftowo trochę zaniedbane jest. Oczywiście to tylko moja opinia
Starszy Pomocnik+
■ SnowPL ■ Ogarnięty, aktywny na forum, Ts i serwerze. Buduje epickie budowle, dlatego też serwer staje się coraz lepszy.
Pomocnik+
■ RebekaXD ■ Ostatnio często widuje, ją na PvPKits, a także Creative, ale mogła by częściej wpadać na WD, bo tam jest podobna ilość cheaterow jak na PvPKits. Ale myślę, że jest ogarnieta, miła i aktywna.
Pomocnicy
■ MrRayqq ■ Ogarnięty pomocnik to słabe słowo on jest Najbardziej ogarnięty z całej tej administracji, zależy mu na rozwoju MineCraftowo, zna się na swojej robocie i jest ogarnięty i chyba prawie jedyny, który gra codziennie. Osobiście życzę Ci awansu na Pomocnika+
■ DJHydrandPL ■ Zaniedbał obowiązki, widziałem tylko jego podanie, a teraz sadze, ze nie powinien posiadać tej rangi, bo jest osobą zaniedbującą swoje obowiązki, nie ogarniętą i osobą, która nie wbija na serwa.
■ X-Bella-X ■ Nie znam jej, ale myślę, że z początku wbijała często, a teraz prawie w ogóle nie aktywna. Myślę, że nie jest osobą, która powinna nadal mieć funkcje Pomocnika.