1 pytanko ( sorry że skopiowałem odpowiedź na to pytanie z innego konkursu, ale nie chciało mi się pisać 2 raz, a chodziło mniej więcej o to samo)
Pamiętam jak reklamy WojownikówDusz na czacie Minefox, przykuły moją uwagę,wszedłem na serwer, spojrzałem, zagrałem jedną rundkę i wtedy jeszcze nieświadomy tego że ten tryb stanie się moim filarem gry w minecrafta dołączyłem do do pierwszej w moim życiu gry na tym trybie.Niestety na MineFoxie było sporo bugów, ale ja widziałem kiedyś jak banan w swoim filmie podał ip jakiegoś serwera lobby ze swojej sieci, wszedłem na jego kanał, nie musiałem długo szukać gdyż banan nagrał jakiś czas przed tym 1 film z WojownikówDusz gdzie widniało ip. Mineserwer.pl, więc co miałem zrobić wszedłem był to środowy wieczór bodajże 10 grudnia, grało wtedy PSG z Barcą ja oczarowany urokami tej rozgrywki nie mogłem się oderwać od komputera i tak mając zacząć oglądać mecz od początku ostatecznie zacząłem od 70 minuty
.A wieczór tamten jest nie zapomniany i na swój sposób magiczny, gdyż zacząłem wtedy nowy etap w mojej minecraft'owej rozgrywce, gdzie w puźniejszym czasie poznałem takie wspaniale osobowości jak : Skay,Dorkness,Zorro,Sczurek,Veguś,Koxjestspox,Danonek i wiele wiele innych osób.
2 pytanko: Mój ulubiony tryb to WojownicyDusz, gdyż moja historia na tej sieci jest z nim nierozerwalnie połączona.