Najlepsze Serwery Minecraft w Polsce!
|
Witaj serdecznie na forum gdzie znajdziesz swój ulubiony Serwer Minecraft Serwery MinecraftWitaj, Serwery Minecraft - nie przypadkiem znalazłeś największe forum internetowe Minecraft w Polsce Serwery Minecraft które tu znajdziesz pozwolą Ci miło spędzić czas, poznasz nowych wspaniałych ludzi i przeżyjesz fantastyczne przygody! Jednoczymy ludzi uwielbiających Gry i Minecraft! Zagraj z Nami i odkryj fantastyczne Serwery No Premium! Zobacz co oferuje polecana przez Nas Lista Serwerów Minecraft
Zarejestruj się bezpłatnie na forum! Oto niektóre z przywilejów: - Zakładaj nowe wątki oraz aktywnie w nich uczestnicz,
- Odblokuj możliwość pisania na Shoutboxie (czat),
- Ogranicz ilość wyświetlanych reklam,
- Zdobywaj odznaczenia oraz reputacje,
- Znajdziesz tutaj darmowe poradniki Minecraft,
- Odblokuj dostęp do ukrytych działów, tematów i linków,
- Spersonalizuj swój prywatny profil,
- Uczestnicz w forumowych konkursach,
- Pamiętaj to nic nie kosztuje, MineServer.pl to darmowe forum internetowe na którym dowiesz się jak zainstalować minecraft oraz jak grać w minecraft!
Szukałeś Serwerów Minecraft? Znalazłeś! Zarejestruj się, a zagraj z nami! | |  |
|
Ocena wątku:
- 0 Głosów - 0 Średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
[Rozwiązane] Elitarna Drużyna Wojowników Dusz [by PR0s]
|
Autor |
Wiadomość |
*Koksu449*
Zbanowany
Liczba postów: 516
Nick na Serwerze: Koksu449
Odznaczenia:
(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 110.00
|
RE: Drużyna Wojowników Dusz [by PR0s]
#Formularz:
>>> Nick z gry: Koksu449
>>> Wiek: 13
>>> Rola A: Pociarz
>>> Rola B: Wojownik
>>> Klasy: Paladyn, Pirotechnik, Berserker, Drwal, Skorpion, Medyk
>>> Ile grasz na WD?: Od Powstania tego Trybu
>>> Ile grasz w mc?: 4,5 roku
>>> Czy posiadasz wspomagacze pvp (duble click, triple click, oraz mody ułatwiające grę) wymień: Nie, mam zwykłą myszkę
>>> Jak często jesteś on-line: Prawie ciągle na WD i Skype
>>> Czy posiadasz skype i sprawny mikrofon:Oczywiście >>> Czy jesteś społeczny: Tak, bardzo angażuje się w prace w grupie
>>> Jakie boskie przedmioty posiadasz: Miecz, róg
>>> Dlaczego chcesz do nas dołączyć: Ponieważ, lubię grać z kolegami, jestem społeczny
>>> Dlaczego to właśnie ty miałbyś zostać nowym czlonkiem drużyny: Jestem dobry w PvP, lubię grać na tym trybie, gram drużynowo
|
|
Oceny: | |
25-February-2016 01:19:36 |
|
_Ancoron_
† Dead Man †

Liczba postów: 415
453
Pomogłem? Daj Diaxa!
Nick na Serwerze: _Ancoron_
Odznaczenia:
(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 0.00
|
Nick z gry : zoorroxd
Rola A : Pociarz
Rola B : Mogę bronić lub atakować
Klasy : Jeden jedyny, najlepszy Paladyn
Ile grasz na WD ? : Jako jeden z nielicznych dziś osób gram na WD od początku, czyli do samego jego powstania.
Ile grasz w mc ? : Jakieś 4 lata.
Czy posiadasz wspomagacze pvp ? : Nie, takie rzeczy nie są mi absolutnie potrzebne. Bez problemu radzę sobie ze zwyczajną myszką.
Jak często jesteś on-line : Jakieś 2/3 razy dziennie po około 1,5 godziny.
Czy posiadasz skype i sprawny mikrofon : Tak, oczywiście. Posiadam skypa, mikro, słuchawki oraz TS3
Czy jesteś społeczny : To zależy w jakim sensie. Potrafię walczyć w grupie, jestem komunikatywny. Potrafię sobie też radzić samodzielnie, co nie sprawia mi żadnego problemu.
Jakie boskie przedmioty posiadasz : Mam zakupiony :
- Miecz Dusz
- Luk Zagłady
- Róg
Dlaczego chcesz do nas dołączyć : Odpowiedź jest bardzo prosta - szukam grupy osób, z którą mógłbym skuteczniej grać w WD. Samemu to jednak nie jest takie proste a pisanie na czacie czasami może bardziej zaszkodzić, niż pomóc
Dlaczego to właśnie ty miałbyś zostać nowym czlonkiem drużyny : Ponieważ mam już bardzo duży staż na WD. Potrafię moim zdaniem doskonale posługiwać się ''Boskimi''. Znam się mniej więcej na potkach. Jestem chyba już jakby Weteranem tego trybu, gdyż gram na nim od samego początku, wiem co i jak można najlepiej na nim ugrać.
![[Obrazek: giphy.gif]](https://media.giphy.com/media/4ZkhMHECv8oIKgnme0/giphy.gif)
|
|
25-February-2016 09:23:34 |
|
MrDemonik22352
☆ Legenda WD ☆
Liczba postów: 1,225
Nick na Serwerze: Demonik22352
Odznaczenia:
(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
MineGold: 300.00
|
Nick z gry: Demonik22352
Rola A: Pociaż
Rola B: Wojownik
Klasy: Posiadam: Paladyna, Strzelca, Dracule oraz Medyka.
Ile grasz na WD: Na WD gram 5 miesięcy, ale miałem chwilową przerwę.
Czy posiadasz wspomagacze PvP: Nie, nie posiadam nie potrzebne mi są.
Jak często jesteś on-line: Tak w tygodniu 2 godziny dziennie, a w Weekend jestem cały dzień.
Czy posiadasz Skype i Mikrofon?: Tak, posiadam Skype oraz mikrofon.
Czy jesteś społeczny: Jak najbardziej umiem pracować w grupie, pomagam innym.
Jakie boskie przedmioty masz: Posiadam:
- Miecz Dusz
- Boski Rog Mocy
- Vortex
Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: Odpowiedz jest chyba prosta: szukam ekipy na WD, ponieważ samemu się smutno gra i nie mam komu dać ity.
Dlaczego akurat ty miałbyś zostać nowym członkiem naszej ekipy: Chciałbym zostać członkiem, bo jest miły, umiem pracować w grupie, często mogę robić potki jak będzie taka potrzeba, Często mogę zdobyć ity dla naszej ekipy.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-February-2016 09:54:14 przez MrDemonik22352.)
|
|
25-February-2016 09:49:53 |
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: