MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Halloweenowy Konkurs Budowania!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witajcie drodzy gracze!

Z przyjemnością ogłaszam konkurs na najstraszniejszą, najciekawszą działkę Halloweenową na serwerze Creative! Swoje prace możecie zgłaszać do 09.11.2025r., do godziny 23:59!

Nagrody:

1. Miejsce: VIP 30 dni
2. Miejsce: VIP 20 dni
3. Miejsce: VIP 10 dni

Tematem budowli jest oczywiście Halloween - wszystko co z nim powiązane, postaci, itp.

Regulamin:

1. Jeden użytkownik zgłasza jedną działkę - swoją.
2. Moderacja nie może brać czynnego udziału w evencie.
3. Zabrania się wykorzystywania/ukrywania wszelkich błędów.
4. Zakazuje się używania wszelkiego rodzaju wspomagaczy ułatwiających budowanie/rozgrywkę.
5. Zabrania się plagiatowania prac z internetu lub od innych uczestników.
6. Praca konkursowa może być wykonana przez maksymalnie 1 osobę.
7. W przypadku prac które nie przypadną administracji do gustu, będą mało staranne w jej ocenie lub niezasługujące na nagrodę, zastrzegamy prawo do nie przyznania nagród aby ograniczyć zgłaszanie się prac/osób o niskim wkładzie.

Wszelkie pytania odnośnie eventów kierujcie na serwerze, forum, TeamSpeak'u - TS.MINESERWER.PL, Discordzie - DC.HYPIXEL.PL

Życzę wszystkim powodzenia!
Najlepiej by bylo, gdyby:

- były by równe szanse na zbudowanie budowy jak dotychczas było 2h, a potem wręcznie nagród.

- Fajnie także byłoby jakby odbyło się to w haloween i byłby klimacik, a tak to słabo.

- Powinien być zabroniony world edit, więc trochę faworka, ale no jeżeli konkurs odbywa się w takich warunkach, to taka zasada nawet sensu nie ma.

- Po co zgłaszać działki na forum, kiedy większość społeczeństwa minefox.pl używa nowocześniejszego discorda?

- Inne nagrody.

- Inny format konkursu.

To są moje sugestie - nie muszą być brane pod uwagę, lecz no jest lekki dla mnie niedosyt bez tego co wymieniłem.
Oficjalnie skończyłem wszelkie prace nad działką konkursową
Skończona Budowla znajduje się na Trybie Creative na mojej ostatniej działce według zapisu
[ ./p visit Kowal_96 25 ] / ID działki: -23;115
---------------------------------------------------------------
Serdeczne Podziękowania Administracji za stworzenie oraz przygotowanie konkursu

Życzę wszystkim Powodzenia ~~ K.96
Chciałabym zgłosić swoją działkę konkursową, na której znajdują się różne ciekawostki na temat Halloween /p visit jjulkajj 3
pozdrawiam
Przekierowanie