MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Frost1234567
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Twój nick z gry: maciek21504
Nicki osób posądzonych: Frost1234567
Najdokładniejsza data zdarzenia: 26.05 18:33
Opis zdarzenia: otrzymałem mute za "shimano pedaly" napisane bez kontekstu, wiec nie wiem dlaczego administrator odbiera to jako obraze. to taka firma produkujaca czesci rowerowe jak cos
Dowody: https://minefox.pl/bany/info.php?type=mute&id=58778
Serwer: skygen
Jaki był pełny kontekst tej rozmowy?
(nick gracza) shimano pedaly
Co pamiętam
To za dużo nie mówi że to firma
A mute ci już wygasł więc nie ma co się rozpisywać
"To za dużo nie mówi że to firma"
a gdzie tu widzisz obraze? napisalem do niego "ty ped***" czy cos?? dlaczego sam sobie dopisujesz kontekst, ze chcialem kogos obrazic skoro doslownie przed "pedaly" jest nazwa firmy produkujacej pedaly XDD
od x czasu dajecie bany za wasze domysly i dopisywanie sobie kontekstu, gdzie nigdzie nikogo nie obrazilem

"A mute ci już wygasł więc nie ma co się rozpisywać", nie pisze skargi aby otrzymac unmuta, bo nie jestem az tak naiwny zeby myslec ze odpiszecie tutaj w ciagu 20 minut. pisze to jako skarge zeby ktokolwiek sie moze zainteresowal tym jak karacie graczy na serwerze, bo to jest zart xd
nie było napisane że to jest firma, to mógłby gracz tak się nazywać
ty teraz powaznie piszesz czy to jakis zart? mam uprzedzac, ze bede pisal nazwe firmy na chacie bo ty mozesz jej nie znac? kolejne pytanie, czy byl na serwerze gracz o nicku "shimano"? bo nie wydaje mi sie
Ty caly czas na czacie przezywasz każdego dobrze ze ciebie zbanowali
Przekierowanie