• Nazwa użytkownika zbanowanego: SzybkiAwokados / SzybkiMarchewkos
• Czy byłeś kiedyś karany na Naszej serwerowni: nieraz sie zdarzalo
• Dlaczego chcesz dostać unbana: bo to moje konta ktore stały afk jednym zdarzylem chwile pokopac a drugie stalo poczym dostalem bana ze niby kopalem na nukerze ...
• Powód blokady: wspomagacze
• Data nałożenia blokady: 08.04.2025
• Moderator banujący: michal_gold
• Serwer: mf survival
Hej, byłeś zalogowany na trzech kontach jednocześnie. Po każdym moim wejściu w tryb, Twoje dwa konta znikały. W pewnym momencie udało mi się teleportować do jednego z tych dwóch kont, a moim oczom ukazał się piękny widok. Kręcący się SzybkiMarchewkos kopiący na nukerze oraz starannie wystrojony pokój do kopania, o niezwykle typowym designie jak na nukera. Niestety, nieudolnie próbowałeś wyjść z serwera i zauważyłem twoje kopiące konta. Mogę dodać, że na serwerze stwierdziłeś jeszcze, że to twój brat kopał a teraz magicznie nie.
Kara została nadana prawidłowo, wykorzystywałeś wspomagacze w celach zarobkowych.
Odbanowanie zostaje odrzucone.
niestety jest to nie mozliwe ze 3 konta jednoczesnie. cos klamiesz

tamte konta byly na innym ip takze skad mozesz wiedziec czy to bylem ja czy nie to raz a dwa one nic nie robily poniewaz to brat na laptopie drugim cos robil... prosze o unbana bo jest bezpodstawny takze cos farmazonisz bo skad mozesz wiedziec czy to bylem ja czy nie? chcesz mi poprostu dac bana i tyle
ban w pełni zasłużony, korelacja innych aspektów niż adres ip tylko to potwierdza i oczywiscie możesz grać głupa "ja nie znam, ja nie wiem kto to", bez znaczenia czy grałeś na nim ty czy twój brat, dopóki wykorzystujesz je do nieuczciwych procederów.