MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odbanowanie Odrzucone] BLOKADA NA DC KUBAMAX NIE WIE DLACZEGO
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: na dc qd3vinex
Czy byłeś kiedyś karany na Naszej serwerowni: zdarzalo sie
Dlaczego chcesz dostać unbana: ultawi to kontakt z administracja servera
Powód blokady: nie wiem
Data nałożenia blokady: pierwszy raz pisalem z kubamax 26.01 ale co jakis czas dopytywalem
Moderator banujący: nie wiem
Serwer: dc mfa
W celu dalszego rozpatrzenia Twojej prośby o UB, proszę o wykonanie następujących rzeczy:
(09-April-2025 18:05:18)MrManga napisał(a): [ -> ]W celu dalszego rozpatrzenia Twojej prośby o UB, proszę o wykonanie następujących rzeczy:

mój dokładny nick na dc to qd3vinex a nazwa uzytkownika to ϟ D3VINEXツ
(10-April-2025 09:01:20)D3VINEX napisał(a): [ -> ]
(09-April-2025 18:05:18)MrManga napisał(a): [ -> ]W celu dalszego rozpatrzenia Twojej prośby o UB, proszę o wykonanie następujących rzeczy:

mój dokładny nick na dc to qd3vinex a nazwa uzytkownika to ϟ D3VINEXツ

Tak jak wspomniałem w swoim poprzednim komentarzu:
  • Proszę o dokładne podanie Twojego ID użytkownika na DSC (nie nicku). Jeżeli nie wiesz jak znaleźć swoje ID Użytkownika na Discordzie, kliknij tutaj, aby zobaczyć przykładowy poradnik
  • Proszę o wstawienie screenshota za pośrednictwem imgur.com i podesłaniu linka w zgłoszeniu - nie będziemy pobierać załączonego pliku.
W związku z brakiem udzielenia brakujących informacji w celu dalszej weryfikacji Twojego zgłoszenia - prośbę o UB odrzucam.
Przekierowanie