MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odbanowanie zaakceptowane] Unban AFK
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: Zetec
Czy byłeś kiedyś karany na Naszej serwerowni: Tak niesłusznie
Dlaczego chcesz dostać unbana: Niesłusznie przyznany ban
Powód blokady: AFK
Data nałożenia blokady: 25.03.2025
Moderator banujący: Michalak
Serwer: mineserwer.pl

Generalnie sytuacja wygląda tak że każdy na serwerze wie i potwierdzi że gram ja dziewczyna i z nami córka (grał i brat ale jak chciał w poprzedniej edycji założyć swoją gildię to dostaliśmy bana był o tym kiedyś tu wątek poruszany za niesłusznego bana od zww105) no i generalnie córka ma 5lat więc czasami gra na moim koncie „Zetec” a czasami dziewczyny „mania” i tak było i tym razem ta nie mogła zasnąć i robiła nocne awantury no i chwilę pograła i poprosiłem ją żeby pokopała trochę ją tak żeby ją monotonia złapała i zasnęła bo przecież po co miałbym męczyć sprzet na noc tym bardziej wiedząc że co chwila wyskakuje kontrola AFK i i tak by wyrzuciło po za tym i tak mam minionka w gildii w między czasie zasnąłem i tak o to dostałem bana więc nawet jeżeli moderator coś na czacie pisał to to dziecko i tak by nie odpisało mogę na dowód przesłać zdjęcie mnie dziewczyny i córki
Witaj! Po przeanalizowaniu sytuacji z innymi moderatorami została podjęta decyzja o zdjęciu bana, aczkolwiek pamiętaj że to twoje konto ty za nie odpowiadasz lepiej unikaj takich sytuacji, bo podobne nieporozumienia mogą się znowu pojawiać w przyszłości.
[Obrazek: a44cf49293474.jpg]
Przekierowanie