MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Unban
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: Zetec
Czy byłeś kiedyś karany na Naszej serwerowni: nie, ogólnie jestem uczciwym graczem
Dlaczego chcesz dostać unbana: nieuczciwy ban
Powód blokady: zostałem zbanowany za to że niby używam MK gdzie nic takiego nie miało miejsca, z bratem i dziewczyną stwierdziliśmy że razem sobie pogramy w minecrafta a początki są trudne wiadomo a chcieliśmy już normalnie grać ja już trochę gram i chciałem im pomóc stworzyć gildię itd żeby już coś zaczynali mieć i żebyśmy mogli się pobawić a pan moderator przyszedł i nawet nie spytał co i jak tylko od razu ban za MK tym bardziej zbanował też mojego brata który był w zupełnie innym mieszkaniu więc trochę coś nie halo
Data nałożenia blokady: 5.03.2025
Moderator banujący: zww105
Serwer: mineserver.pl
Wszyscy w 3 byliscie na tym samym ip w 2 gildiach z 3 byl minion dlatego dostaliscie bana bo jest to zabronione. Jezeli chodzi o granie z rodzenstwem to nalezy zglosic sie do kogos ż administeacji zeby dodac wasze konta do wyjatkow i wtedy kazdy z was moze miec swoja gildie. Gracz zakupil unbana wiec nie ma co rozwazac czy powinien dostac ub czy nie.
Użytkownik 19Killer98 (brat) dalej ma bana i IP jest zablokowane

I nie nie było to to samo IP bo były to zupełnie inne routery WiFi i mieszkania, fakt w tym samym bloku ale to tylko tyle ze wspólnych cech

Często gęsto w przeszłości grałem wspólnie z bratem czy dziewczyną w jednym mieszkaniu i nigdy nie było problemów, więc jak byś mógł to wpisz mnie od razu na tą listę wyjątków

Tym bardziej że na pewno widziałeś że każda 3 osób się poruszała i grała a nie stała w miejscu

I jezeli zostanie uznane ze ban był niesprawiedliwy to warto by było albo zwrócić koszt unbana albo jakiś profit o równowartości unbana Smile
Przekierowanie