MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odbanowanie Odrzucone] UnBan il0v
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: Il0v3y9u__

Czy byłeś kiedyś karany na Naszej serwerowni: Bylem wyciszeniami oraz jednym banem permanetnym

Dlaczego chcesz dostać unbana: zglaszam sie po unbana badz czy skrocenie bana do 7dni (a moze mute?), gdyz, poniewaz, nigdy nie bylem karany za takowy powod ponadto napisalem to w celach zartobliwych w wiadomosci PRYWATNEJ pod komenda /msg a nie na chat publiczny wiec to jest nasza prywatna rozmowa. Tak wiem ze za prywatne wiadomosci tez dajecie kary... glupota ale no. wychodzi nowa edycja Chest mam jeszcze chwile wolnego czasu a nie chce zmieniac nicku na ktorym gram juz kupe lat za napisanie wiadomosci. Wyrazam bardzo wielka skruche Angel

Powód blokady: Zyczenie smierci

Data nałożenia blokady: Luty 03, 2025, 22:08

Moderator banujący: kubamax

Serwer: MineFox.PL

Buziaczki Heart
Kuba ciekawe ile dni jeszcze zajmie odpisanie?
Na upartego możemy poczekać do końca mojego wyjazdu [Obrazek: LALACvG.png]

Na twoje szczęście wróciłem wcześniej.

No to tak, z samego tego roku masz koło ~ 20 kar, praktycznie wszystkie za wulgaryzmy, obrazy, prowokacje adm również się tam znajdują.

https://minefox.pl/bany/history.php?page...e01cc86071

Cytat:napisalem to w celach zartobliwych w wiadomosci PRYWATNEJ pod komenda /msg
Obawiam się, że jeżeli byłoby to tylko i wyłącznie w formie żartobliwej to nie powstałby report na ciebie, w końcu msg widzi tylko Wasza dwójka.

Cytat:Wyrazam bardzo wielka skruche
Po twoich wiadomościach pw do mnie jakoś nie widzę tej skruchy, a raczej pretensje, że miałem w ogóle czelność nadać ci karę i szukasz porównań, które nie mają sensu.

Głównie ze względu na posiadaną ilość niedawnych kar - prośba o odbanowanie zostaje odrzucona.

Jeżeli chcesz zagrać na nowej edycji to musisz to zrobić na innym nicku lub możesz zakupić UB na naszej stronie.
Przekierowanie