MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Post z okazji 50 repek! - Przepis kulinarny
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witajcie!
Jest to post z okazji osiągnięcia astronomicznej ilości 50 punktów reputacji.
Na wstępie chciałbym podziękować moim inspiracją dzięki, którym mam taką ochotę do odwiedzania tego forum!

tralala
Danio
Anty

[Obrazek: 7us8B2m.png]

Tutaj część postu poświęcona przepisowi kularnemu.

Danie, które dzisiaj wam pokaże to Makaron z Pesto.

Składniki:

Makaron spaghetti
[Obrazek: 6njzEKc.png]
Słoiczek pesto
[Obrazek: Snlx9Ki.png]

Przygotowanie:

Zagotowujemy połowę rondla wody(wybieramy taki rondel w jakim się zmieści nasz makaron)

Następnie wrzucamy makaron spaghetti 250g

Po upływie czasu gotowania jaki jest wskazany na opakowaniu makaronu(zazwyczaj 7-9 minut) odcedzamy makaron sitkiem

Po wykonaniu tej czynności przesypujemy makaron spowrotem do pustego rondelka

Dodajemy łyżką około połowe słoiczka naszego pesto

Następnie mieszamy nasze składniki łyżką bądź innym narzędziem, które się nadaje i mamy pod ręką

Przekładamy nasze jedzonko na talerz i gotowe!

Dajcie znać co myślicie o tym przepisie :3
Cudowny przepis. Chciałabym żartować ale jem go na co* 4 obiad, tylko odcedzam pokrywką garnka a nie sitkiem i mieszam pesto z makaronem już na talerzu. I makaron penne zamiast spageti
Pozdrawiam
(12-January-2025 03:24:24)Nastolatka napisał(a): [ -> ]Cudowny przepis. Chciałabym żartować ale jem go na 4 obiad, tylko odcedzam pokrywką garnka a nie sitkiem i mieszam pesto z makaronem już na talerzu. I makaron penne zamiast spageti
Pozdrawiam
Ciekawe, kiedyś mieszałem na patelni podgrzewając pesto ale o tym żeby na talerzu mieszać nie myślałem!
Również pozdrawiam
[Obrazek: f8sEtFt.png]
Przekierowanie