MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: 10 LAT... Minęła Dekada...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witajcie...
Dziś Sylwester... A co za tym idzie zbliża sie nowy rok...
W tym dniu mija również kolejna rocznica mojego dołączenia do społeczności tego forum... 31 grudnia 2014 roku dołączyłem tu po raz pierwszy i dziś mija okrągłe 10 lat od tego momentu...
Z pewności wiele osób które to czyta oczekuje ode mnie tutaj jakiejś litanii z całokształtu mojego dzieła.. jakiegoś podsumowania.... Ale osobiście nie zamierzam tego robić..
Widziałem na tym forum wiele, przez te lata przewinęło sie ogromne ilości ludzi dzieki którym miałem ochotę tutaj za każdym razem wracać... I za to jestem po prostu wdzięczny. Byłem swego czasu zapalonym graczem... youtuberem... byłem w administracji... budowałem mapy i przeróżne inne projekty... pisałem skargi...rozwiązywałem tez skargi... banowałem cheaterów... Sam dostałem też kilka razy bana....
Teraz jednak odsunąłem się na bok, na kompletny margines...
Aktualnie nie znajdziecie mnie już na serwerowni, nie znajdziecie mnie na team speaku czy discordzie... Forum to mój ostatni bastion... Jestem teraz chyba tak zwanym "dinozaurem", który swoją emeryturę przeżywa w dziale Offtopicu grajac w RP z Devilem, Troxem i Daniem.... Moja działalność w innych przypadkach dobiegła już końca..

Jeszcze raz dziekuje za te 10 lat... I kto wie... może uda nam sie dobić nawet i 15....

Na zakończenie, dodam jeszcze od siebie rysunek który udało mi się dosyć niedawno wykonać... Gdyż tak....Nie zaprzestałem rysować i nadal to robię...(wcale sie nie chwale)

LINK: https://ibb.co/vzyw7R9

Pozdrawiam... wasz trwający tutaj Ravkor... Wink
Gratuluje!!!!!

10 lecia Big Grin

Piękny rysunek.
Ave Ravkure!

Ogromne gratulacje wspaniałej dekady! Piękna sprawa! W naszej rzeczywistości to faktycznie dekada, w innym wszechświecie natomiast możesz dobijać już nawet do setki...

Omg... ależ hotówa narysowana. :3

Serdeczne Pozdrowienia stary dziadzie... trwaj w wiecznej chwale! Heart

[Obrazek: X1Mp1TQ.gif]
Super jesteś, nie zmieniaj się!

Gratulacje to już dekada
Gratulacje, czekam na kolejną dyszkę.
Nie da się ukryć. Minęło 10 lat. Bardzo ładny gejowy rysunek
Szczęśliwego Nowego Roku Ravcore super anime baba
Przekierowanie