MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] zloty banan
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
witam otoz otrzymalem w roku 2018 prestizowe wyroznienei jakim jest zloty banan i zastanawiam sie dlaczego go nie widac pod moim awatarem na liscie odznaczen gdy zamieszczam posta na tym forum a np. u TheHappyMonster (PDWHeart) widać go. nie widac go rowniez u mnie na profilu na liscie odznaczen, dopiero gdy kliknie sie zobacz odznaczenia. a u wyzej wspomnianego uzytkownika widac go od razu po wejsciu w profil. proponuje aby sprawa zajal sie Piotrowski
Prawdopodobnie nie masz tutaj: https://mineserver.pl/usercp.php?action=myachievements zaznaczonego ptaszka przy odznaczeniu, jak zaznaczysz to będzie widoczne.
Doceniam, że poświęciłeś swój czas i uwagę, aby mi pomóc, co nie tylko przyspieszyło rozwiązanie, ale również dało mi cenną lekcję w zakresie funkcjonowania forum. Takie wsparcie naprawdę buduje pozytywną atmosferę i wzmacnia współpracę w naszej społeczności.

Jeszcze raz dziękuję za profesjonalizm oraz życzliwość. Jeśli kiedykolwiek będę mógł się w czymkolwiek odwdzięczyć, proszę śmiało dać znać.

[Obrazek: kE1tfkT.png]
Przekierowanie