MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Sprawa Multikonta
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Weszły te aktualizacje trudno są to są.

Ale czy jest możliwość wprowadzenia Bana za Multikonta? Gracze z Boskimi nawet jak padną to zdecydowana liczba robi mk i ma je odnowa.
Zrobilibyście chociaż to dla zwykłych graczy.

Propozycja ban za zbugowanie nicku 1 dzień. Co wy na to ?
Jestem za
prawdopodobnie zmniejszy się ilość multi kont
Jestem za
Dmodrt transwormers58 to najbardziej lubi multi konta Undecided
Ta, niektórzy bez boskich tam inaczej nie potrafią, i robią multi
(24-December-2015 22:43:59)Dmodrt napisał(a): [ -> ]Weszły te aktualizacje trudno są to są.

Ale czy jest możliwość wprowadzenia Bana za Multikonta? Gracze z Boskimi nawet jak padną to zdecydowana liczba robi mk i ma je odnowa.
Zrobilibyście chociaż to dla zwykłych graczy.

Propozycja ban za zbugowanie nicku 1 dzień. Co wy na to ?

Nie wiem co masz na myśli pisząc "robi multikonto i ma je odnowa" skoro niczego od nowa nie mają skoro to nowe konta...
a nawet jak je zdobedą to i tak wieksza czesc nie bedzie dzialac, wlasnie dzieki najnoweszej aktualizacji, skoro to nowe konto bez usług.

Cheaterom coraz mniej opłaci się cheatować, a osoby ktore graja dlugo i sa uczciwe beda mialy latwiej, bo i odblokowanych klas nie straca i przedmiotow jesli takowe sobie zamowily. A pisanie "zbanować multikonta" to puste gadanie którego w praktyce się nie zrealizuje.... wystarczy że zmieni ip.

Wnioskuję że chciałeś dobrze tylko masz zbyt małą wiedzę w kwestiach technicznych, tak jak pozostała cześć użytkowników którzy się tu wypowiadają...

I finalnie ostatnia kwestia - BAN ZA ZBUGOWANIE NICKU? juz od tygodnia nie istnieje cos takiego jak zbugowany nick na boskie przedmioty...
banan ale chodzi jak ma nick np Transformers58 to Se robi TRansformers58 i ma boskie tak na minefoixe se robili
Chodzi o boskich którzy mają nick np jestemfk padną i zrobią Jestemfk i mają boskie od nowa
Nagrałem 2 filmiki gdzie w 1 pokazuje takich graczy a w 2 pokazuje ile boskich mam w 1 rundzie.
No własnie oto mi chodzi...
Stron: 1 2
Przekierowanie