MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Wspomnienia z wakacji/dzieciństwa (Opowiadamy Historie)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witajcie!
Nudzi mi się codziennie i dzisiaj sobie pomyślałem ,że ciekawe było by przeczytać wspomnienia graczy z dzieciństwa/wakacji. Także może być wspomnienie z dzieciństwa z gier komputerowych możecie wszystko co chcecie.

REGULAMIN!
Działa w tym wątku tak jak w każdym ogólny regulamin forum oraz serwerowni.
Starajmy się nie zaśmiecać jakimiś zdaniami nie związanymi z tematem wątku.
Tylko starajmy się wysyłać same wspomnienia.

No to co lecimy!
Koledze to sie chyba naprawde musi nudzić w te wakacje
kiedys gralam w minecraft na rpg. poznalam tam danio008, dal mi itemy. 6 lat pozniej spotkalismy sie irl w warszawie Smile
Kiedys zaczęłam grać w minecraft i lemur mnie sprawdzał i potem przestałam grać.
Każde wakacje 2015-2018 przegrałem w Minecrafta i w sumie jakbym się wrócił do tych czasów to zrobiłbym dokładnie tak samo
Ja też w tamtych czasach grałam w wakacje. Jeździłam do dziadków i połowę dnia grałam w kitpvp albo wojowników dusz. minecraft chodził na 10fps, internet na pingu 400. było cudownie
w zeszlym roku to chyba w miesiacu sierpniu wywrocilem sie w piaskownicy
hej pamiętam jak za dzieciaka z bratem graliśmy w mario na pegazusie całe wakacje. godziny spędzone przed tv, ciągłe kłótnie o pada a potem radość z pokonania kolejnego bossa. to były czasy każda przerwa na podwórko i znowu do gry. cudowne wspomnienia

Angel
Brak Aktywności - Do zamknięcia
Można korzystać z opcji "zgłoś".
Przekierowanie