MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: UB HP
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: SebastianAlvarez
Czy byłeś kiedyś karany na Naszej serwerowni: tak
Dlaczego chcesz dostać unbana: Ponieważ m nie wiedziałem, że tak nie można. Na trybie nie ma żadnego regulaminu + zdania adminów w tej kwestii są podzielone i każdy pisze inaczej, jedni, że dozwolone posiadanie MK
Powód blokady: Wykorzystywanie multikont / Negatywny wpływ na ekonomię trybu ( Skarga Dc ) (czystka)
Data nałożenia blokady: 16.07.2024r.
Moderator banujący: MinecraftSlimePL
Serwer: HP

Proszę również o podesłanie dowodów.
Zostałeś zbanowany za przelewanie m. in $ na trybie na swoje multikonta łamiąc przy tym §2 pkt 19 regulaminu serwera:

Użytkownik ma możliwość założenia dodatkowego konta, jednakże w przypadku złamania regulaminu każde z nich może zostać zbanowane. W przypadku nagminnego zakładania multikont do celów nieuczciwych (takich jak masowe wykonywanie zadań, farmienie dowolnych przedmiotów na kilku kontach na raz) lub łamania regulaminu forum, również konto na serwerze może zostać zbanowane.

Na trybie nie ma regulaminu, jest za to regulamin całej serwerowni który akceptujesz rejestrując konto na naszym serwerze a to że nie wiedziałeś nie jest to żadne wytłumaczenie.
Kara została nadana słusznie, ponieważ jest to twoje multikonto a poniżej jeden z dowodów:

[Obrazek: obraz-2024-07-15-235556771.png]
W takim razie proszę dowody o przekładanie itemów, ponieważ przelewałem kasę, a chcesz dać mi czystkę przedmiotów bez jakichkolwiek dowodów, a Twoje domysły nie są w żadnym stopniu dowodem w tej sprawie. Jedynym logicznym wyjściem jest wyzerowanie pieniędzy, które były przelewane i statysyki, a nie itemy.
(16-July-2024 00:02:22)vncnft napisał(a): [ -> ]W takim razie proszę dowody o przekładanie itemów, ponieważ przelewałem kasę, a chcesz dać mi czystkę przedmiotów bez jakichkolwiek dowodów, a Twoje domysły nie są w żadnym stopniu dowodem w tej sprawie.

Przelewanie kasy jest wystarczającym dowodem aby konto zostało zbanowane i nie ma potrzeby dawania kolejnych dowodów. Na logikę, przelewasz pieniądze za które możesz sobie kupić itemy na trybie co wpływa negatywnie na ekonomię i na tym kończymy temat
Tu nie chodzi o zbanowanie konta tylko o czystkę przedmiotów. Zdobyłem te itemy uczciwie i nie chce ich stracić przez to, że przelewałem pieniądze na moje drugie konto. Logika nie jest żadnym dowodem w sprawie.
Prośbę o odbanowanie może pisać tylko i wyłącznie osoba zbanowana, nie kuzyn, ani kolega. Podszywanie się pod innych użytkowników nie będzie tolerowane.
[Obrazek: f8sEtFt.png]
Przekierowanie