MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Skarga Odrzucona] Skarga na administratora
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
• Twój nick z gry: tralalav2
• Nicki osób posądzonych: lemurxd_
• Najdokładniejsza data zdarzenia: 02.07.2024r.
• Opis zdarzenia: Nieumiejętne mutowanie osoby za napisanie gówno chociaż od innych administratorów wiem ,ze nie daje sie za to mute
• Dowody: https://imgur.com/J59PZIi
• Serwer: Hypixel.pl SkyGen
Kolega ewidentnie się zapomniał gdzie jest, rozumiem napisanie tego bez kontekstu ale takie teksty do administratora są według mnie absurdalne.
Jedynie zgodzę się że źle ująłem powód mute, powininem napisać Brak Kultury, Prowokacja Administracji.
I Tyle wysdaje mi sie ,ze nie ma co karać lemura skoro pomylił powód
albo do kosza albo zamknąć odrzucić skargę
Ego "administratora" **nie da sie powaznie tego nazwac administratorem** zostalo tak mocno urazone, ze musial wlemic niewinnemu czlowiekowi mute, ale oczywiscie jak pisalem to do gracza to nikogo to jakos nie urazalo by mute dostac, najwidoczniej na polskim hypixel (xD) panuja zasady rodem z ZSRR czt. "obraz wyzszego ranga od cibie -> zostan ukaranym, pograzenie totalne ego topa
Wiecej kultury powinno być do administracji niestety po prostu tak jak napisał lemur źle ujoł powód muta.
Wiec nie ma co to dążyć dalej bo mute był sprawiedliwy.
w pizdzie to mam

sam jestem osoba poszkodawana, moge sie wypowiadac
Pomyliłem się mozesz sie wypowiadać .
Ale co do słownictwa to sie z nim nie zgodze.
morda konfidencie
Od siebie dorzucę jedynie, że sam powód został źle nałożony, natomiast kara została nałożona zgodnie z regulaminem.

W zasadzie sami wyjaśniliście sytuację, w związku z czym skarga zostaje oddalona.
[Obrazek: 66b53c632f311.jpg]
Przekierowanie