MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Nieudolna władza serwera
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Na minefoxie wd ten super anty cheat nikogo nie banuje, tylko pisze wykrytu u gracza ... wspomagacze killaura, i tak pewna osoba miala 5 razy pod rzad, moze to swiateczny prezent od was? Dzieki ze wspieracie graczy ktorzy oszukuja a dla tych co uczciwie graja nic niema na swieta Wink Admini beznadziejni, nic niedbaja o serwer kilka razy juz zglaszano problem z mapka kanion i wies a wy nic... klasa ninja miala bycpowrocic po miesiacu... kalisek pewnie zapomnial ze ją zablokowal Wink graczy ktorzy maja jakies cheaty jest pelno na minefoxie zrobcie cos z tym a jak niepotraficie to wylaczcie serwer i zmiencie zawod Wink
Prawda,dzisiaj 5 pisalo ,ze gracz KamilKoxyAury lub PvPPRoKoxXDI ze wykryto kill aure a oni se nadal koksili na huzunce.
Niestety Sad Temat bardzo poważny bo jesteśmy bez szans z nimi... A admini mało co robią z tym na minefox :/
Ja nie wiem bo nie gram na minefoxie Tongue
TO PO CHOLERE PISZESZ TY ****** **** ***** ******* **** ***** ******* **** ***** ******* **** ***** ******* **** ***** ****** **** ***** ******** **** ***** ******* **** ***** **
A takie pytanie?

-KiEDY na MF WD zostanie dodana topka z MF?
-komenda /stats?
-Klasy z MS?
!!!!!!
daj diaxa ja ci dalem POZDO niezleCool
To pewnie te oszustwa o których mówił Banan.
Malybejlu ty brałeś z lukikoxu więc lepszy nie jesteś.
Ja też nie byłem do końca uczciwy. Nie dziwie się już tej aktualizacji.
@UP wątki pomyliłeś?
O royalu niema co mówić a na mf sprzydał by sie Pomocnik na Wd i innych trybach
Stron: 1 2
Przekierowanie