Siema minecraft świry, proszę o dodanie możliwości resetu rankingu. Zaczynając „edycję”, która trwa już chwilę nie jesteś w stanie pozwolić sobie na dobre statystki, a jednak widząc 30/300 trochę boli i odechciewa się grania na poważnie, dzięki i całuję mocno ;**
Nie będzie to fair w stosunku do graczy, którzy się przebili i mają naprawdę ładne staty.
Skoro mają ładne staty to niech po prostu sobie je zostawią LoL
(26-June-2024 08:32:12)Nisooo napisał(a): [ -> ]Nie będzie to fair w stosunku do graczy, którzy się przebili i mają naprawdę ładne staty.
chodzi o zastosowanie tego co na survivalu, zeby byla komenda i kazdy personalnie mogl je sobie wyczyscic, nie zeby czyscic dla calego serwera
Dla mnie resetowanie statystyk jest bez sensu, od takich rzeczy jest nowa edycja i tym podobne. Tak jak również Nisooo napisał powyżej, nie będzie to fair, ktoś stara się o ładne kd, dajmy przykład, że ktoś stara się posiadać jak najmniejszą ilość zgonów.
To że takie coś było na survivalu nie jest absolutnie żadnym argumentem, jest to całkowicie osobny tryb i nie ma to nic ze sobą wspólnego.
Hmm, może źle sformułowałam ten wątek, ale chodziło mi dodanie dodatkowej komendy, którą mogą wpisać Ci którym statystyki nie pasują. A nie o całkowity reset statystyk -..- np. /zresetujranking koszt 10k :***
Edit. Okej przeczytałam to raz jeszcze i zrozumiałam. Skoro jest to bezsensu proszę o zamknięcie wątku
(27-June-2024 12:56:22)MinecraftSlimePL napisał(a): [ -> ]To że takie coś było na survivalu nie jest absolutnie żadnym argumentem, jest to całkowicie osobny tryb i nie ma to nic ze sobą wspólnego
czekaj co? jakby gdzie ktokolwiek wspomniał że survival jest argumentem ktory ma stac za wprowadzeniem tego?
(27-June-2024 17:50:22)Mifuzze napisał(a): [ -> ] (27-June-2024 12:56:22)MinecraftSlimePL napisał(a): [ -> ]To że takie coś było na survivalu nie jest absolutnie żadnym argumentem, jest to całkowicie osobny tryb i nie ma to nic ze sobą wspólnego
czekaj co? jakby gdzie ktokolwiek wspomniał że survival jest argumentem ktory ma stac za wprowadzeniem tego?
Powyżej mojej wcześniejszej odpowiedzi napisałeś że "chodzi o zastosowanie tego co na survivalu" więc odpisuję, że survival to inna bajka i ten tryb nie ma nic z tym wspólnego. Propozycję o dodanie takiej komendy odrzucam a wątek zamykam