Dzień Dobry mam propozycje by zwiększyć albo usunać limit dawania dziennie reputacji bo chce wyrazić swoje zdanie o czyms a musze czekac 24h aż będe mógł dać punkt reputacji.
Pozdrawam tralalav2
(20-June-2024 20:57:33)tralala napisał(a): [ -> ]Dzień Dobry mam propozycje by zwiększyć albo usunać limit dawania dziennie reputacji bo chce wyrazić swoje zdanie o czyms a musze czekac 24h aż będe mógł dać punkt reputacji.
Pozdrawam tralalav2
tak ci podpowiem, ze nie musisz czekac, mozesz nadac pozytywny punkt reputacji rowniez za pomoca tego malego diamencika przy ilosci repek i wtedy jak dobrze pamietam ograniczenie nie dziala ;P minus taki ze nie mozesz wtedy wpisac nic w repce, ale sam punkt ogolem do przyznania jest mozliwy
Ludzie będą spamic repkami
(20-June-2024 22:45:17)Mifuzze napisał(a): [ -> ] (20-June-2024 20:57:33)tralala napisał(a): [ -> ]Dzień Dobry mam propozycje by zwiększyć albo usunać limit dawania dziennie reputacji bo chce wyrazić swoje zdanie o czyms a musze czekac 24h aż będe mógł dać punkt reputacji.
Pozdrawam tralalav2
tak ci podpowiem, ze nie musisz czekac, mozesz nadac pozytywny punkt reputacji rowniez za pomoca tego malego diamencika przy ilosci repek i wtedy jak dobrze pamietam ograniczenie nie dziala ;P minus taki ze nie mozesz wtedy wpisac nic w repce, ale sam punkt ogolem do przyznania jest mozliwy
Wiem ale nie tylk odaje pozytywne.
(20-June-2024 23:01:32)Danio008 napisał(a): [ -> ]Ludzie będą spamic repkami
tez tak mysle, niech ten limit zostanie
Chociaż zwiększyc limit nie koniecznie ma być zdjęty.
Nie ma takiej potrzeby. Wystarczy nie dawać ich za każdy, byle jaki napisany post.