MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [UNBAN] PanDanonek
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego : PanDanonek
Jesteś recydywistą?: Nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: Ponieważ dostałem Perma za obrazę gracza chodź ja sądzę że powinien być to ban 1-3 dni a nie na zawsze.
Serwer: MineSerwer.pl

Pisze to kolejny raz po to że w poprzednim poście 1 osoba uznała mnie za cheatera, skoro bym miał cheaty AC by już dawno mnie wykrył skoro tego nie zrobił to nie mam cheatów i jestem czysty, PS jak jakiś Pomocnik chce niech mnie sprawdzi przecież ma do tego prawo, myślę że tym razem nie będziecie wyzywać mnie od cheaterów i nie uznacie mnie za cheatera w poście liczę na szybką odpowiedź co sądzicie w moim 2 prośbie o UB.

Wesołych Świąt ! =)
Nie ma takiej możliwości, bezczelne wulgaryzmy i spam (wypisywanie przeklenstw po 20x z rzedu) nie będą traktowane z ulgą. Wyzywanie innych graczy w tak ordynarndy sposób nie będzie tolerowane.

Nie wiem po cco tłumaczysz się za cheaty skoro ban dotyczy zupełnie czegoś innego.

wesołych świąt.
Prośba o UB przysługuje ci jeden raz Wink
A ja twierdze tak jak danon bardzo go lubie i jestem za tym ze za spam/wylgaryzmy nie powinien być perm tylko ban 1-3 dni

wesołych!!!!
często takie zachowanie nie jest w ogóle karane a jedynie upominane, jednak w tej sytuacji PanDanonek zachował się wyjątkowo wulgarnie, nie tylko wyzywając innych graczy ale utrudniając grę całemu serwerowi licznym spamem. PanDanonek to dobry gracz, ale dziś chyba mu żyłka na szyji pękła bo taki wybuch emocji całkowicie nie był potrzebny.
Przekierowanie