Witam ostatnio na forum zakupiłem rangę SPONSOR na 30 dni i w opisie rangi było napisane, że będę miał kolorowy nick na forum, tymczasem mój nick dalej jest takiego samego koloru jak innych uzytkowników. Czy ktoś mógłby mi powiedzieć dlaczego tak jest? Najlepiej członek ekipy forum
Pozdrawiam

Podpinam sie do tematu, rowniez jestem sponsorem
Mój kolega też kupił i mu nie nadano koloru.
Póki co nadam dostęp do grupy ręcznie. Reszta - będzie weryfikowana.
(17-June-2024 00:13:35)Mifuzze napisał(a): [ -> ]Podpinam sie do tematu, rowniez jestem sponsorem
Log zakupu:
Ranga Sponsor na 30 Dni Mifuzze 500.00 09-January-2022, 19:11:34
Jest po czasie.
(17-June-2024 16:38:24)Piotr napisał(a): [ -> ] (17-June-2024 00:13:35)Mifuzze napisał(a): [ -> ]Podpinam sie do tematu, rowniez jestem sponsorem
Log zakupu:
Jest po czasie.
Owszem sponsor kupiony dawno temu, jednak pomimo wejscia w jego posiadanie nie otrzymalem zadnych korzysci plynacych z tej rangi

Cytat:09.01.2022: Z rangi Pomocnika+ zrezygnował: Mifuzze. Dziękujemy za wieloletnią współpracę, pomoc w tworzeniu znacznej ilości trybów, opiekowanie się gronem Naszej moderacji. Życzymy powodzenia w życiu prywatnym!
Cytat:Log zakupu:
Czekałeś 2.5 roku, żeby to zgłosić? Nie ma logów edycji użytkowników przez administratorów forum z tamtego okresu, w sumie po co trzymać tak stare rekordy. Może kupiłeś przed zdjęciem rangi pomocnika i potem przy edycji ktoś tego nie dodał. Może zrobiłeś to później i nie pamiętasz - nie jest to do zweryfikowania. Jeżeli nie zgłosiłeś tego komuś na bieżąco - Twoja strata.
(18-June-2024 08:30:57)Piotr napisał(a): [ -> ]Cytat:09.01.2022: Z rangi Pomocnika+ zrezygnował: Mifuzze. Dziękujemy za wieloletnią współpracę, pomoc w tworzeniu znacznej ilości trybów, opiekowanie się gronem Naszej moderacji. Życzymy powodzenia w życiu prywatnym!
Cytat:Log zakupu:
Czekałeś 2.5 roku, żeby to zgłosić? Nie ma logów edycji użytkowników przez administratorów forum z tamtego okresu, w sumie po co trzymać tak stare rekordy. Może kupiłeś przed zdjęciem rangi pomocnika i potem przy edycji ktoś tego nie dodał. Może zrobiłeś to później i nie pamiętasz - nie jest to do zweryfikowania. Jeżeli nie zgłosiłeś tego komuś na bieżąco - Twoja strata.
Nie czekalem zeby to zglosic, nawet nie mialem zamiaru tego robic ale trafila sie okazja ze ktos wspomnial o tym temacie, wiec stwierdzilem ze jesli juz jest rowniez wypowiem sie o swojej sytuacji. Ranga zostala mi sprezentowana, a rezygnacja laczyla sie z brakiem czasu glownie przez szkole, takze nawet nie mialem wtedy czasu zajac sie tym zgloszeniem. Nie zalezy mi szczegolnie na tej randze (mowiac prawde totalnie mi to lezy) temu nawet nie stworzylem kiedys tematu i nie mam zamiaru wyklocac sie co jak bylo, nie to nie i tyle. Po prostu temat powstal, wiec skoro juz ktos zechcial sie tym zajac dolaczylem do niego, ale wydaje mi sie ze nadanie dopisku sponsora ktorego nigdy na forum nie otrzymalem to jednak troszeczke za wiele i serwerownia moze duzo na tym stracic, nawet dla stale aktywnego uzytkownika od 4 lat. Spoko calkowicie rozumiem i oczywiscie przyznaje racje, to tyle z mojej stony milego dnia zycze ;-)