MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] WD
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Jak wszyscy wiemy , na WD zaszły poważne zmiany kompletnie zmieniające tą grę.
Wśród nich blokada używania boskich dla ludzi którzy uch nie kupowali.
Moją opinią są to zbyt drastyczne zmiany ,które karają również uczciwych.

Moja propozycja jest taka , by można było sobie kupić ,,dostęp,, do tego za sumę np 5k $ do sztuki i wtedy mógłby korzystać z zdobytych boskich.Uważam to za dobre rozwiązanie ,gdyż uczciwy gracz powoli sobie na to zarobi , a aura nie bedzie w stanie nawet 1 odblokować (AC lub ktoś ją nagra)

Pozostałe zmiany są jak najbardziej na +.

PS , banan nie zgadzam się z tobą , boskie to aktualnie podstawa gry na wd. Taktyczna ucieczka vortexem , lub róg do walki.
Nie ma takiej możliwości, no chyba że chcesz zostać głównym sposnorem serwerów i co miesiąc je opłacać, to nie ma problemu to wtedy nawet za darmo je udostępnimy dla każdego.
Nie bądźcie bezczlenymi ignorantami... Przypomne po raz kolejny - serwery nie są darmowe i ktoś musi je opłacać. I właśnie dzięki osobom które odblokowały sobie dodatkowe przedmioty na stałe, każdy z Was może za darmo na nich grać... bez nich ten tryb najzwyczajniej by po prostu nie istniał.
Banan zgadzam sie , ale przecież nie było ograniczeń i stał.
Teraz popatrz na wd nie długo ci zostaną tam tylko sami boscy czyli ile ich bedzie 20 onilne ? (Na wd w senisie).
A z moim pomysłem te zmiany nie są takie drastyczne ? Rozważ to jeszcze raz proszę .

I o to z tymi 5k $ nie o to by je przywoływac a tylko móc ich używać.
Owszem, utrzymanie serwera nie jest głównym powodem tych zmian, odwoływałem sie do twojej propozycji - tego dotyczyły wyjaśnienia. Aktualizacja została wprowadzona gdyż boskie przedmioty były główną pożywką dla cheaterów i oszustów, którzy w przypadku otrzymania bana za cheaty wogóle się nie martwili bo robili sobie farmy z graczy którzy te bronie zamówili. Koniec tego, jest to krok na przód przy eliminacji cheaterów jak i dodatkowy przywilej dla osób które wspomogły serwer zakupując dodatkowe uprawnienia.
I tak w dalszym ciągu najważniejszy przedmiot jakim jest Miecz Dusz pozostał dostępny dla każdego, to samo tyczy się łuku zagłady.
Niczego rozważać w tym zakresie na pewno nie będę bo to zmiany które dyskusji nie podlegają.
Główne płacze i lamenty kierują właśnie cheaterzy i osóby które grały nieuczciwe - szczegóły ntt. znajdziesz w wątku w którym pisałem dziś o aktualizacji.
Banan ja to rozumiem.
Ale nie sądzisz , że uderzasz w nie tylko w cheaterów i oszustów ?
A ta opcja z ich korzytania za 5k to spoczko rozwiązanie ale jak chcesz.

Ps , Mam konto z all boskimi na wd , ale gra nie będzie przyjemna.

Do zamknięcia.
Już odpowiedziałem powyżej, odsyłam do wcześniejszych postów bo widać że nie przeczytałeś ich ze zrozumieniem.

zgodnie z życzeniem zamykam.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie