MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Nowe WvsP
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam,
Chciałbym poruszyć temat Legendarnego trybu WvsP, który jak widać po ostatnich dniach powoli wraca do żywych. Proponuję stworzenia nowego WvsP albo Reborna WvsP 3, oczywiście porządnie zbalansowanego. Pisząc ten wątek na trybie są 22 osoby, więc można zauważyć, że zainteresowanie trybem powróciło. Dodatkowo zaznaczę, że w lipcu będzie 10-lecie Legendarnego trybu. Myślę, że WvsP też powinno doczekać swojej nowej wersji, ponieważ takie tryby jak WD albo znane RPG są w trakcie robienia. Zostawiam decyzję administracji. Pozdrawiam.
Według mnie moze być tak jak napisał ManiekSikret246 bo tryb wraca do aktywności dużej
O rebornie wvsp 3 i jego przerobieniu możemy porozmawiać za 2 tygodnie po starcie RPGa który będzie miał miejsce za 6 dni. Proszę mnie wtedy przywołać.
Proszę tutaj macie
ankiete możliwe też ,ze na kanale SzybkiegoBanana będzie ankieta a na dc będzie napewno też. Ankieta: https://www.youtube.com/redirect?event=l...0Zm4ddzmga
nie otwierajcie yt tylko otwórzcie strone z głosowaniem.
(22-June-2024 12:46:13)tralala napisał(a): [ -> ]Proszę tutaj macie
ankiete możliwe też ,ze na kanale SzybkiegoBanana będzie ankieta a na dc będzie napewno też. Ankieta: https://www.youtube.com/redirect?event=l...0Zm4ddzmga
nie otwierajcie yt tylko otwórzcie strone z głosowaniem.

Taka ankieta nie jest reprezentatywna. Już lepiej, aby na ogłoszeniach discord zrobić ankietę lub na kanale WvsP.
Tutaj to może sobie jedna osoba zrobić X głosów i tyle z prawdziwości tej ankiety.
(15-June-2024 08:40:04)Admin napisał(a): [ -> ]O rebornie wvsp 3 i jego przerobieniu
możemy porozmawiać za 2 tygodnie po starcie RPGa który będzie miał miejsce za 6 dni. Proszę mnie wtedy przywołać.
I jak z tym rebornem?
(15-June-2024 08:40:04)Admin napisał(a): [ -> ]O rebornie wvsp 3 i jego przerobieniu możemy porozmawiać za 2 tygodnie po starcie RPGa który będzie miał miejsce za 6 dni. Proszę mnie wtedy przywołać.
HALO!
Wvsp Wraca do żywych dyskutował bym na ten temat dalej.
Przywołujemy @szybkiegobanana
to czekamy dalej, liczę na powrót żeby po zajęciach na studiach sobie trochę odpocząć i się zrelaksowaćWink
(11-October-2024 12:46:00)_eykey napisał(a): [ -> ]to czekamy dalej, liczę na powrót żeby po zajęciach na studiach sobie trochę odpocząć i się zrelaksowaćWink

Mozliwe ,że jutro wystartuje wvsp 3

Lecz nie da się tego potwierdzić
Bo dzisiaj były testy Na których ja też byłem.
95% Smile że start dziś
Przekierowanie