MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Racismo hacia otros minerales?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam. Przychodzę z dość przykrą sytuacją a zarazem propozycją.

Jak można zobaczyć w skupie (/shop -> sztabka żelaza) - znajdują się tam minerały do sprzedaży, ale tylko netherite posiada swoją wersję blokową możliwą na sprzedaż.

Zatem pytanie, czy jest to rasizm wobec innych minerałów? Czy może przypadkowe pominięcie tego faktu?

Nie chcę wnikać jaka jest odpowiedź, natomiast fajnie by było (propozycja time), aby inne minerały były tak samo traktowane i były możliwe do sprzedaży w ich "blokowej" postaci.

(buraka również nie można sprzedać, natomiast nasiona można już kupić).

Pozdrawiam i liczę na doprowadzenie do równości wobec minerałów (i buraków też).
refresh
Refresh
Tak, to ja ponownie.
Refresh
refresh :0
Refresh
@refresh
@refresh
Polski język, trudny język. Tak samo trudne jest podesłanie wątku do opiekunów skyblocka, którzy szybciej by to rozpatrzyli. Nie mniej wyręczyłem twoją jegomość.
Bloki netherytu sa na sprzedaz dlatego ze to jeden sposob zarobku a reszta materialow jest po to zeby robic bloki i stawiac na level wyspy albo sprzedawac jako sztabki. Buraka nie mozesz sprzedac dlatego ze jest to jako jedzenie i nalezy je zjadac a nasiona mozesz kupic zeby sobie je zasadzic.
Przekierowanie