MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Skarga Odrzucona] mute bez powodu
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Twój nick z gry: chrufix
Nicki osób posądzonych: crynio
Najdokładniejsza data zdarzenia: 16.11.2023
Opis zdarzenia: dostałem mute za napisanie kur#a chociaż każdy tak pisze dostałem na godzinę
Dowody: mam zdjęcie
Serwer: hypixel.pl
Zostałeś ukarany za napisanie wulgaryzmu. Nie widziałem, żeby ktoś w tamtym momencie omijał cenzurę tak jak ty z tym, że w twoim przypadku oczywistym było co chciałeś napisać i za to zostałeś ukarany. Tutaj screen https://prnt.sc/5nzas0n420Ct --> z powodów anonimowości jest on przycięty. Jeśli chodzi o długość kary tak proste wytłumaczenie - Recydywa.
Hej,

w sytuacji, w której w ciągu kilku godzin otrzymujesz dwie kary, gdzie jedna jest za obrazę gracza, a druga za wulgaryzmy - moderator w tej sytuacji słusznie postąpił wydłużając kolejną karę do godziny. Moderator nadał karę na podstawie punktu:

§2 Zasady serwerów Minecraft
2. Obowiązuje ogólnie pojęte zasady dobrego wychowania, ograniczonego zaufania, netykiety i normy socjalne. Na całej serwerowni panuje zakaz używania przekleństw, prowokacji, słów oraz treści powszechnie uznawanych za wulgarne, obraźliwe oraz rasistowskie.

W takim wypadku skarga zostaje odrzucona.

Pozdrawiam,
MrSandKing
[Obrazek: 66b53c632f311.jpg]
Przekierowanie