Cześć, mam w sumie takie pytanie. Jak to jest, że na każdym trybie PVP (czyt. KitPvP, Classic, Practice) jest tak słaby AntyCheat? Ja rozumiem, że przestarzała wersja, ale dosłownie wchodzą jakieś Maciusie lat 8 nawet nie konfigurują sobie wspomagaczy, tylko latają sobie na fly'u, speedhacku czy pykają na reachu.(XD)
Może dałoby się coś pogrzebać w tym AC bo zakładam, że na tych 3 trybach jest taki sam.
rel, albo skoro już nie umiecie naprawić ac to przynajmniej zrobcie jakies dyżury w godzinach na serwer by przynajmniej od 9-22 był jakiś jeden adminek mogący banować randomow na odpalku, przynajmniej tych co mega widac (bany hop, speed, fly, reach)
(12-November-2023 17:18:48)misterhenriques napisał(a): [ -> ]rel, albo skoro już nie umiecie naprawić ac to przynajmniej zrobcie jakies dyżury w godzinach na serwer by przynajmniej od 9-22 był jakiś jeden adminek mogący banować randomow na odpalku, przynajmniej tych co mega widac (bany hop, speed, fly, reach)
"Mowa jest srebrem a milczenie złotem”.
Temat: Wczoraj wymieniłem jednego AC na 2 inne (bo na classicu był cały czas, jeden AC) z uwagi na "monarowe, nie jedzenie koxa" co bardzo mnie przyznam zaciekawiło czy nagle ten problem zniknie u tego pana, choć dla mnie nie zniknie coś co pojawia się sporadycznie i nie specjalnie ja mam na tym wpływ. Nie mniej przechodząc do samego AC. Czego się spodziewałeś jeśli anticheat, na danym trybie działa inaczej i co innego powoduje false bany? W rezultacie czego dana opcja, która coś wykrywa w AC jest OSŁABIANIA, albo WYŁĄCZONA tak aby czyści gracze nie byli non stop wywalani przez AC, a efekty są tego widoczne, AC na classicu musiałem dostosować, pod skoczków himalajskich, którzy punchują się z jednego końca mapy do drugiego i to jest dla mnie sygnał, że trzeba wywalić punch 3+ i ew. zmienić knockbacka, bo ten też jest customowy i w pewien sposób umożliwił takie małpie skoki.
Cytat:Czego się spodziewałeś jeśli anticheat, na danym trybie działa inaczej i co innego powoduje false bany?
W sumie chodzi mi bardziej o KitPvP niż Classic (tam przecież tylko przedmioty z konta na konto przerzucam;pp) Wydaje mi się, że skoro tryb jest na 1.8 to fajnie jakby dało się wbić tylko na 1.8, a nie open wersje. Wbijają sobie na cheaty z wyższych wersji i praktycznie są nietykalni przez ten AC xD
To samo się tyczy Practice, ale tam dawać ograniczenie wersji nie ma sensu.
(12-November-2023 21:47:51)Trawsonek napisał(a): [ -> ]AC na classicu musiałem dostosować, pod skoczków himalajskich, którzy punchują się z jednego końca mapy do drugiego i to jest dla mnie sygnał, że trzeba wywalić punch 3+ i ew. zmienić knockbacka, bo ten też jest customowy i w pewien sposób umożliwił takie małpie skoki.
Co ty piszesz Xd jaka różnica czy jest punch 3 czy punch 2, tak czy siak można zrobić 32971378 punchow w powietrzu, jak usuniesz puncha 3 to ludzie będą po prostu robić 2x wiecej punchów z gorki.
(13-November-2023 08:13:29)Nisooo napisał(a): [ -> ]Cytat:Czego się spodziewałeś jeśli anticheat, na danym trybie działa inaczej i co innego powoduje false bany?
W sumie chodzi mi bardziej o KitPvP niż Classic (tam przecież tylko przedmioty z konta na konto przerzucam;pp) Wydaje mi się, że skoro tryb jest na 1.8 to fajnie jakby dało się wbić tylko na 1.8, a nie open wersje. Wbijają sobie na cheaty z wyższych wersji i praktycznie są nietykalni przez ten AC xD
Wersja nie ma znaczenia akurat, a co do kitpvp tam od dłuższego czasu nie zajmowałem się AC jak rozwiązanie wprowadzone na pvp classic sprawdzi się to wprowadzę je na kitpvp. Limit wersji dobiłby i tak już martwy tryb.
(13-November-2023 09:16:41)Trawsonek napisał(a): [ -> ] (13-November-2023 08:13:29)Nisooo napisał(a): [ -> ]Cytat:Czego się spodziewałeś jeśli anticheat, na danym trybie działa inaczej i co innego powoduje false bany?
Wersja nie ma znaczenia akurat, a co do kitpvp tam od dłuższego czasu nie zajmowałem się AC jak rozwiązanie wprowadzone na pvp classic sprawdzi się to wprowadzę je na kitpvp. Limit wersji dobiłby i tak już martwy tryb.
Ciekawe dlaczego KitPvP jest martwym trybem co nie

A co do tych puncherów, usunięcie III nic nie zmieni, dwójką też możesz przez całą mapę przelecieć.