MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Zapomniałem hasła i nie dodałem e-meila.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Kiedy podaję złe hasło pisze mi Nie poprawne hasło. Jeśli je utraciłeś utwórz ticket w Centrum pomocy ->panel-pomocy na DC.BESTRPG.PL. Klikam na link i nie ma tam żadnego centrum pomocy. Straciłem cały postęp lewele i w dodatku nie mogę grać. Proszę o wyjaśnienie lub porady jak bez zarejestrowanego e-meila stworzyć nowe hasło.

[Obrazek: WcDcLB6qnwLJ6Y26ys.png]

1) WYGENEROWANIE HASŁA ZA POMOCĄ AKTYWNEJ USŁUGI

Dzięki zakupionych przez ciebie usługach jesteś w stanie przywrócić
hasło, utwórz TICKET na naszym discordzie, do którego link masz tutaj: https://mineserver.pl/discord

W treści ticketa zamieść:

Witaj! Proszę o pomoc i możliwość ponownego zarejestrowania konta na serwerze "NAZWA SERWERA"

W przypadku kiedy usługa była zakupiona za pomocą SMS
1) Data wysłania sms:
2) Godzina wysłania sms:
3) Treść wysłanego smsa:
4) Numer telefonu na który wysłano sms:
5) Numer telefonu z którego wysłano sms:
6) Serwer na którym zamówiłeś usługę:
7) Twój nick na serwerze:

W przypadku kiedy usługa była zakupiona za pomocą SMS+
1) Data wysłania:
2) Godzina wysłania:
3) Numer telefonu podany przy kupne:
4) Informacja zwrotna:
5) Serwer na którym zamówiłeś usługę:
6) Twój nick na serwerze:

W przypadku kiedy usługa była zakupiona za pomocą PSC
1) Twój nick na serwerze:
2) Data i godzina wysłania:
3) Serwer na którym zamówiłeś usługę:
4) ID TRANSAKCJI:
5) Email podany przy kupnie usługi:

W przypadku kiedy usługa była zakupiona za pomocą PRZELEWU (W TYM PAYPAL/BLIK)
1) Twój nick na serwerze:
2) Data i godzina wysłania:
3) Emial podany przy kupnie usługi:
4) Serwer na którym zamówiłeś usługę:
5) ID TRANSAKCJI:

Aby znaleźć ID transakcji trzeba wejść w EMAIL podany przy kupnie usługi i szukać wiadomości zatytułowanej "Płatność Cashbill" i tam szukamy ID transakcji (ciąg randomowych liter/liczb)

Administrator najczęściej odpowiada w ciągu 24h.

2) ODZYSKANIE DOSTĘPU DO KONTA ZA POMOCĄ MINECRAFT PREMIUM

W przypadku gdy twoje konto jest zajęte i jest kontem premium możesz również napisać do szumielaxd_ według wzoru:
1) Twój nick:
2) Serwer:
3) Powód napisania tej wiadomości:

[Obrazek: 9ZdnVdaLxa5gBu4qTQzgPadZGfpgvoL5.png]

Kanał na discordzie:

#panel-pomocy i wybierasz temat w tym przypadku o hasło.

Aby widzieć ten kanał musisz się zarejestrować wybierając płeć na kanale rejestracja.
Klikam i nie mam czegoś takiego jak panel pomocy. Dlatego to napisałem. Nie czytacie uważnie? Jeśli jest inny sposób to proszę podajcie mi go. Mój brat na to liczy. Obiecałem mu, że razem pogramy na tym serwerze. Był zachwycony, a teraz jest smutny. Tak jak ja.
Nic dziwnego jeżeli nawet nie nadałeś sobie rangi zarejestrowany/zarejestrowana na Naszym discordzie. Nadałem Ci ją ręcznie chwilę temu.

Poszukaj kanału o nazwie - panel pomocy i tam kliknij odpowiedni "kafelek" tj. Problem z dostępem do konta.
[Obrazek: JWH4JCA.png]

Jeżeli dalej będziesz miał problemy napisz do mnie wiadomość prywatną na discordzie - mój discord to; kubamax ( Na discordzie Kubuś z fioletowym sercem, czarny nick, przeważnie na samej górze listy osób online) [Obrazek: VHgwjmd.png]
Przekierowanie