MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Kit PVP - oranie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
NWM ja rozumiem orać jak się nie ma zupek czy orać 3v1 5v1, ale wychodzisz na pvp wbijasz sie w typa, on ci daje 2-3 hity combo i zaczynasz orać. POZDRAWIAM. Proponuje dać karę za takiego typu zagrania typu warn -> kick -> ban czasowy na jakieś 20m.
Rozstrzygac czy osoba powinna dostać karę można by było w sposób następujący:
Gracz reportuje, admin wbija sprawdza eq uciekiniera, I JEzeli MA full EQ ZUP NO TO KARA bo nie da sie wytrzymać na tym trybie jak ktoś ora po hicie okrążając 2935 razy mapę, szczególnie gdy na serwerku grają 3 osoby ;-;

JEszczE propozycje mnie naszły:
Dodanie częstszych boosterów,
te klase z rotacji klas dostają mnoznik 1,5x $ gdy się nimi gra

pozdro

jak cos to "utrudnianie rozgrywki" ban
Jeszcze weź wymyśl, żeby za zbyt częste zabijanie był ban bo ktoś zostaje dominatorem na trybie.

Tak na poważnie, nie każdy jest wybitny w pvp i dla niego to może być taktyka, aby nie niszczyć sobie aż tak statystyk. Moim zdaniem jak chcesz zwiększać swoje staty to goń chłopa, jak nie to poczekaj - w końcu i tak wróci.

#freestyleonpvpkitbynoob'splayerslikealexkox55
Nie popadajmy w paranoję, uciekanie to również jest jakaś taktyka. Zawsze na tym trybie gracze uciekali i będą uciekać. Nie ma żadnego sensu za to karać. Poza tym założę się, że Tobie też zdarzyło się nie raz uciekać, tak samo jak mi i wielu innym graczom. Jedyne co Ci mogę zaproponować to kupić sonica, który ma speeda II, wtedy Ci napewno nie uciekną.
Kubamax i Niso wystarczająco wyczerpali ten temat.
Przekierowanie