MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Skarga Odrzucona] Skarga Ajsey
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Twój nick z gry: Il0v3y9u__
Nicki osób posądzonych: Ajsey
Najdokładniejsza data zdarzenia: 15.08.23 11:20
Opis zdarzenia: Po zgłoszeniu gracza JCWR2005 z 2x w ciagu tego dnia administrator o nicku Ajsey nie reaguje na te reporty CHOC jest aktywny i na cv sobie buduje domki lub pisze sobie z graczami. Nie jest to taka pierwsza sytuacja z która się spotykam z jego osoba i to dosłownie jest juz niezdobywanie obowiązków administratora
Dowody: https://imgur.com/a/qjskg77
Serwer: MineFox
Reporta nie zauważyłem, ponieważ tak jak napisałeś, budowałem domki. Przy czym mogłeś też napisać konkretną wiadomość na czacie, a nie z pięć razy samo "Ajsey" co też mi często umyka z widoku. Poza tym nie mam nic więcej na swoją obronę. Przepraszam za moje niedopatrzenie.
Zglosilem go w tym dniu 2x, byly rowniez inne skargi ktorych nie widziales. To nie jest twoje pierwsze takie niedopatrzenie chce tylko przypomniec
W końcu wszyscy jesteśmy tylko ludźmi, nie robotami i czasami popełniamy błędy. Takie rzeczy po prostu się zdarzają, nie ma w tym nic niezwykłego. Nie ukrywam, że czasami niektóre zgłoszenia mogę przeoczyć, zdarzają się takie sytuacje. Warto jednak pamiętać też, że gracze zawsze mają możliwość przedstawienia dowodów na przewinienia i zgłoszenia ich w sekcji skarg lub na naszym serwerze Discord. W ten sposób możemy wspólnie skutecznie rozwiązywać wszelkie nieporozumienia.
Tak jak napisał Ajsey, każdemu może zdarzyć się nie zobaczyć czegoś szczególnie gdy jest się na Creative gdzie na chacie jednak się trochę dzieje...
Skarge muszę odrzucić ponieważ administrator praktycznie nie zrobił nic jakiegoś wielkiego, następnym razem jeśli widzisz że administrator nie reaguje na reporta a widzisz że on jest to możesz napisać po prostu do niego
[nie gryziemy] i nie pisze tutaj o (creative)Il0v3y9u__: Ajsey tylko o konkretnym opisaniu problemu, najlepiej robić to na helpopie ponieważ jest on najbardziej widoczny dla nas.
[Obrazek: 66b53c632f311.jpg]
Przekierowanie