MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odbanowanie zaakceptowane] elo znuw
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: MONAR_BAAAAAANIA
Czy byłeś kiedyś karany na Naszej serwerowni: tak
Dlaczego chcesz dostać unbana: Bo Frost nie wie co pisze. XDD
Grałem na kitach i bijac sie odpalilem czat napisalem losowe literki i sie biłem dalej nie wiem nie rozumiem za co dostałem bana jezeli napisałem ky5 to na pewno nie chcialem nikomu zyczyc smierci tylko ty to tak odbierasz regulamin nie został złamany moim zdaniem kara wymuszona na siłe szkoda gadac całe te wasze zachowanie w stosunku do graczy niszczy ten serwer i całe community upada przez takich pionków jak FROST nie chcialem omijac cenzury teoretycznie i w praktyce nie macie na to dowodu nie wiesz co chcialem a czego nie chcialem napisac literka k, y i cyferka 5 sa bardzo blisko siebie cala ta sytuacja nawet nie miała zadnego kontekstu prosze o skrocenie kary albo całkowite jej zdjęcie wg mnie powinno sie to skonczyc co najwyzej mutem albo warnem czy sprawą do wyjasnienia na TS bo takim zachowaniem tylko pokazujesz swoj brak szacunek do drugiego gracza.
Nie pozdrawiam oraz licze na wypowiedz kogos wyzej postawionego niz frost w tej sprawie kto spojrzy na to z perspektywy osoby bezstronnej.
Oraz licze ze frost dokladnie 5 razy przeczyta co napisałem i odpowie na moje argumenty a nie po prostu zamknie wątek jak lubi to często robic 3/4 administracji Smile
Powód blokady: zyczenie smierci
Data nałożenia blokady: 12:08
Moderator banujący: frost
Serwer: hp
Do dnia dzisiejszego kary za to były, ale zmieniliśmy to i już kar za to nie ma bo było to głupie, nie mniej w przypadku nadużyć - kary takowe będą.
[Obrazek: a44cf49293474.jpg]
Przekierowanie